RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hviler Tarik, stenger trening

Foto: Thomas Rasmus Skaug/SCANPIX
Sist oppdatert:
FFK-trener Anders Grönhagen før toppkampen mot Stabæk.

Det har vært en uke mot normalt for plankebylaget. Mot normalt fordi en av lagets spillere har dominert det norske mediebildet. Mot normalt også fordi laget forbereder seg til toppkampen mot Stabæk - kampen mellom serielederen og nummer to i Tippeligaen så langt.

- Behovet er der
Dermed stenger Fredrikstad den siste treningen før kampen.

- Vi har behov for å ha den siste treningen for oss selv og ikke vise pressen og andre alt vi skal forberede oss på til Stabækkampen. Det er ikke ofte vi stenger stadion, men behovet er der nå. Spillere og trenere har for lengst fått Strømsgodsetkampen ut av "systemet", og har i flere dager forberedt oss til toppkampen søndag. Vi gleder oss veldig til å prestere mot Stabæk, sier FFK-trener Anders Grönhagen til klubbens nettside.

Tidligere har han sagt til Nettavisen at Stabæk-kampen blir en slags eksamen.

- La oss møte noen topplag. Så skal du få svar fra meg om vi er et topplag. I neste hjemmekamp møter vi Stabæk. De spiller ganske så lik fotball som oss. Da finner vi ut hvor gode vi er, sa han etter 5-0-seieren over Aalesund.

- Må få hvile
Samtidig sier han til Nettavisen at noe av det viktigste nå fremover blir å legge alt til rette for at Tarik Elyounoussi skal kunne prestere stabilt godt hele tiden. Nå har 20-åringen spilt i serien, på U21-landslaget og A-landslaget den siste drøye uka - totalt har det blitt fire kamper på 12 dager.

- Vi må nok tenke på å la ham få litt hvile fremover, sier FFK-treneren til Nettavisen.

Han tenker da i hovedsak på å gi juvelen treningsfri enkelte dager hvis behov. Det er nok heller ikke så altfor stor sjanse for at unggutten starter neste ukes cupkamp borte mot Korsvoll.

- Vi må passe på ham, men han fikk en positiv opplevelse etter A-kampen. Etterpå har han bare vært glad, og vår trening har vært av det litt lettere slaget den siste uka. Men for meg handler det om at man leser spillerne hver for seg. Ser man at noen begynner å bli trøtte så sender man dem på rehabiliterings-trening i stedet, sier Grönhagen.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere