RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hvilket mål var vakrest?

(FOTO: Lise Åserud/Scanpix)
Sist oppdatert:
13 serierunder er unnagjort, og en rekke mål er blitt scoret. Men hvilket var vakrest?

Klikk på videovinduet øverst i artikkel for å se alle målene.

Vi har kåret rundens mål i de 12 første serierundene foreløpig. Klikk her for å se kandidatene til rundens mål for den 13. serierunden.

Odd Grenlands Fredrik Gulsvik, som har kommet som en komet i Tippeligaen denne sesongen, er den eneste som er inne med to kandidater så langt. Unggutten har levert flere bevis på at han har en fantastisk skuddfot.

Ellers er kjente og kjære navn som Peter Ijeh, Thorstein Helstad og Rune Lange representert med nettkjenninger. Bli med på vår uhøytidelige kåring av årets hittil beste scoring i Tippeligaen. Noen av målene er ikke for rene kremmerhus å regne, men vant kåringens for rundens mål fordi de representerte gode angrep.

Verdt å notere seg er at serieleder Stabæk ikke er inne med en eneste kandidat. Det samme gjelder for Rosenborg og Lillestrøm. Odd Grenland, Fredrikstad og Start, derimot, har opptil flere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere