Hvor var smilet, Gullit?

Foto: Ørn E. Borgen / SCANPIX

ODD STADION (TV 2 Nettavisen): Feyenoord-trener Ruud Gullit lovte før kampen mot Odd at laget hans skulle spille med smilet om munnen. Men smilet kom ikke før etter kampen.

16.09.04 23:18

ODD-FEYENOORD 0-1: For det var Odd som hadde grepet om kampen. I hvert fall i første omgang.

Det tok over en halvtime før gjestene satt en forfrossen Odd-keeper Heinz Müller på prøve.

Før det smalt det i tverrligger og keeperhansker på andre siden av banen. Morten Fevang var førstemann som forsøkte seg før det hadde gått to minutter, og like etter klinte midtbanekollega Christian Flindt-Bjerg ballen i treverket.

Men uten resultat. Og det irriterte Arne Sandstø seg over etter kampen.

Ingen uttelling
- Vi er veldig flinke til å skape sjanser i første omgang. Feyenoord er meget omstendige i spillet og det passer oss. Men det irriterer meg at vi ikke får ballen over streken på noen av de gode sjansene vi skapte før pause, sier Odd-treneren.

Feyenoord-sjef Ruud Gullit ville ikke si direkte at han undervurderte motstanderen i sine kampforberedelser, men det var åpenbart at han hadde slurvet en del med leksa si.

- Jeg var ikke blid etter den forestillingen vi viste de første 45, sier han.

Etter pause derimot viste han fotball-Europa at han er en dyktig taktiker.

Taktisk god
To av angriperne ble byttet ut og inn kom to friske og raske spillere som til slutt sørget for at Odd skal få det tøft i returen i Rotterdam om to uker.

Shinji Ono ekspederte et frispark forbi kalde Müller kvarteret før slutt, etter at Odds bestemann, Jan Frode Nornes, sparket ned det andre Feyenoord-byttet, benrappe Romeo Castelen.

Selvtillitt
Nornes vil likevel ikke glemme tapet med en gang. Tapet var surt, men han mener spillet laget hans viste vitner om stor selvtillitt i spillergruppa.

- Slik vi spiller i kveld beviser at vi er inne i en god stim. Denne må vi holde i søndagens hjemmekamp mot Rosenborg også, sier Odd-kapteinen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.