RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images / All Over Press

Høyesterett avslo Euroteams anke

Sist oppdatert:
Politiets beslag i OL-billetter blir stående. Tusenvis rammes av Euroteams praksis.

Politiet har tatt beslag i rundt 1000 billetter som Euroteam har solgt til norske kunder. Selskapet, som er på klagetoppen hos Forbruker Europa, klaget saken inn for retten, men tapte og anket umiddelbart.

Tirsdag fikk Euroteam beskjed om at anken også forkastes i Høyesterett.

«Høyesteretts ankeutvalg, som bare kan prøve lagmannsrettens saksbehandling og lovtolkning, ... , finner det enstemmig klart at anken ikke kan føre frem» heter det i ankebehandlingen.

Euroteam skal ha solgt rundt 20.000 billetter til OL-øvelser, men ifølge Dagens Næringsliv kun ha skaffet til veie 5000 av disse billettene.

19. juli tok politiet beslag i 455 billetter da en polsk statsborger ble stoppet på Oslo Lufthavn Gardermoen. Disse billettene var utstedt til olympiske komiteer i Russland og Hviterussland. Også fra den olympiske komiteen i Polen skal Euroteam ha skaffet billetter.

Retten har konkludert med at beslag er nødvendig for å ivareta interessene til OL-arrangørene, Den internasjonale olympiske komité, Norges Idrettsforbund og lovlige billettdistributører.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere