RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hyggelig overraskelse for Stadheim

Sist oppdatert:
Anders Stadheim er én av åtte debutanter i årets første landslagstropp. - En hyggelig overraskelse, synes Sogndal-spilleren.

Til tross for at kantspilleren aldri tidligere har vært med i landslagstroppen, var han kanskje ikke den største overraskelsen i Åge Hareides tropp. Stortalentet var en het kandidat etter storspill for Sogndal i fjor.

- Hadde du forventet å bli tatt ut i troppen?

- Både ja og nei. Jeg fikk jo med meg skriveriene i avisene i fjor om at jeg var i diskusjonen, uten at jeg legger for mye vekt på det. Men det var jo en hyggelig overraskelse å få være med, sier Stadheim til TV 2 Nettavisen.

23-åringen håper å få prøve seg under miniturneringen i Hong Kong, men tror ikke en fremtidig landslagskariiere står og faller med prestasjonene i Østen.

- Jeg legger ikke noe press på meg selv. Det er selvsagt alltid viktig å gjøre det bra, men hvis det ikke går så bra er det jo gode muligheter for nye muligheter i fremtiden, tror Stadheim , som så langt står bokført med to u-landslagskamper.

I Sogndal ble nyheten om Stadheims landslagsplass tatt godt i mot.

- Det er flott, det. Når Hareide skal ta ut en tropp med lokale spillere som har fremtiden foran seg, synes vi det er veldig fortjent. Det har ligget i kortene at Anders skulle bli tatt med, sier daglig leder i Sogndal, Yngve Hallén, til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere