Det er ikke bare Kylian Mbappé som har strålt i fransk fotball denne sesongen.

I denne spesialsendingen går Adrian Richvoldsen og de to Ligue 1-kommentatorene Per-Jarle Heggelund og Robin Haugen igjennom de aller beste spillerne denne sesongen.

Øverst i saken kan du se hvilke spillere som får plass på sesongens lag i Frankrike!

Haugen og Heggelund setter opp sitt «sesongens lag», og Nantes-keeper Alban Lafont får blant annet plass mellom stengene etter en helt fantastisk sesong.

- Her har vi den fremtidige arvtakeren til Hugo Lloris. En ledertype, han redder alle straffer og har vunnet cupen. Det er ikke noe snakk om saken, han er sesongens keeper, er Heggelunds klare melding, og får støtte av sin kommentatorkollega.

- Vi har hatt han i hver vår kamp mot PSG, hvor han har vært helt utenomjordisk. I den ene fikk han ti på børsen i L'Equipe, som første keeper siden 1997, sier Haugen.

De to gjør også plass til Benjamin Bourigeaud (28). Birger Melings lagkamerat har vært i fyr og flammer, og står med 21 målpoeng så langt.

- Han kunne spilt for Real Madrid eller Manchester City. Han er så god, sier Heggelund.

Les også: Liverpool-koblede Aurelien Tchouameni scoret to da Monaco slo Lille

Sentralt på midtbanen er Aurélien Tchouaméni selvskreven. Monaco-diamanten er kraftig koblet til både Liverpool og Real Madrid for tiden, og Heggelund sparer ikke på kruttet når han beskriver 22-åringen.

- I fransk fotball har man i 20 år snakket om «den nye Zidane» eller «den nye Vieira». Dette er jo den nye Patrick Vieira, bare at jeg tror han kan bli enda bedre.

- Det er store ord..?

- Ja, det er store ord. Fysikken han har, «smartnessen»... Monaco kommer til å tjene så mye penger (på ham, journ. anm).

Se Heggelund snakke om Aurélien Tchouaméni øverst i saken her: