RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hyller Thor Hansen

Sist oppdatert:
Etter to VM-finaler på én uke får Thor Hansen sin velfortjente hyllest.

Få pokerspillere nyter like stor respekt som Thor Hansen i internasjonal poker. Natt til søndag endte han på sjetteplass i $3.000 Seven Card Stud High/Low.

Det var hans andre finalebord i World Series of Poker (WSOP) på en snau uke. Tidligere denne uka ble han nummer fire i $5.000 Limit Hold'em.

Nettavisens blogger Andreas Høivold, som selv er en av Norges aller beste spillere, hyller Thor Hansen på Norges største diskusjonsforum for poker - www.wsop.nu.

- At han er Norges beste spiller i alle fixed limit-spill er det vel ingen tvil om. Det er slettes ikke umulig at han er verdens beste i disse spill, skriver Høivold.

- Men hvor god han enn er som pokerspiller, så er det ikke det som imponerer mest. Han er i særklasse når det gjelder humør og høflighet overfor andre spillere, konstaterer Høivold.

Og får støtte av resten av diskusjonsforumet.

Etter å ha blitt slått ut på sjetteplass på hotellkasinoet Rio i Las Vegas, og innkassert 166.000 kroner, stakk Hansen innom diskusjonsforumet og takket for rosen.

- Tusen takk for alle godord. Jeg synes Høivold tok noe hardt i, men det varmer godt om hjertet. Han er en suveren representant for pokeren selv, svarer Hansen ydmykt.

Denne uka har han totalt spilt inn 733.000 kroner. Og det har han gjort i konkurranse med verdens beste spillere.

Nattens finalebord i Seven Card Stud High/Low ble vunnet av Eli Elezra, mens Scotty Nguyen endte på andreplass.

Elezra fikk snaut 200.000 dollar for seieren, hans første i WSOP noensinne, men var mer opptatt av at han vant 250.000 dollar fra Barry Greenstein, som hadde gitt Elezra 10 i odds på at han skulle vinne en WSOP-øvelse i år. Elezra satset 25.000 dollar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere