*Nettavisen* Sport.

Hylles av lagkamerat

Foto: Scanpix / AP Photo / Tom Hevezi

Andy Wilkinson har allerede latt seg imponere av John Carew.

24.01.11 17:05

Fredag ble den norske kraftspissen klar for Stoke – etter uker og måneder med spekulasjoner om at tiden i Aston Villa var forbi. Dagen derpå debuterte Carew for sin nye klubb – uten å tegne seg på scoringslista.

Carew fikk sjansen etter pause mot Fulham på Craven Cottage, og åpnet med et friskt dribleraid. Til avslutning kom han imidlertid ikke.

Stoke-forsvarer Andy Wilkinson føler seg imidlertid trygg på at klubben har gjort et klokt valg ved å hente den norske landslagsspissen.

- En kjempesignering for vår del, sier han til BBC Radio Stoke.

Wilkinson vet godt hvilke kvaliteter klubbens nye spiller besitter.

- Han er en klassespiller og en av de sterkeste jeg noen gang har spilt mot, sier Stoke-forsvareren – og tilføyer:

- Det viste han med den første involveringen sin. Han holdt tre motspillere unna og kunne kanskje ha scoret.

31 år gamle Carew, som ikke har scoret i den engelske eliteserien så langt denne sesongen, er i første omgang hentet til Stoke på lån fra Aston Villa. Det spekuleres i at nordmannen blir den best betalte spilleren på Britannia Stadium.

Stoke tapte lørdagens kamp mot Brede Hangelands Fulham 2-0. Vondt ble i tillegg verre da kaptein Ryan Shawcross ble utvist i andre omgang.

Neste stopp for Carew & co. er FA-cupkampen mot Wolverhampton kommende søndag. Der kan fort landslagsspissen komme til å få sjansen fra start. (ANB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag