RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Faksimile: The Sun)

Hylles over hele verden

Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær hylles som en legende over hele verden. Les hva utenlandske medier skriver.

Nyheten om at Ole Gunnar Solskjær legger opp har spredd seg verden over. Nordmannen hylles som en levende legende. Han er toppsaken på de fleste store sportsnettstedene.

Les Nettavisens kommentar om Solskjær

Hylles av fotballkompiser og tidligere medspillere

Og det er spesielt vinnermålet mot Bayern München i Mesterliga-finalen i 1999 angriperen vil bli husket for, skal en tro internasjonale medier.

Dette skriver et utvalg internasjonale aviser og nettsteder om Solskjærs exit:

The Sun, Storbritannias mest leste avis:
«Bye, Bye Ole! United Hero retires»

- Han vil alltid bli husket for å ha scoret United-historiens mest berømte mål - vinnermålet på overtid i Mesterligafinalen i 1999 mot Bayern München, skriver avisen, som samtidig poengterer at Solskjær blir ambassadør for Manchester United i hele verden.

Sky Sports, Storbritannias største sportskanal og sportsnettsted:
«United stalwart retires»

- Solskjær vil alltid bli husket i United for den eventyraktige dramatiske vinnerscoringen mot Bayern München i 1999. Målet var ett av nesten 130 mål for The Red Devils etter at han kom til Molde for 15 millioner kroner for 11 år siden.

Se TV 2 Sports Nærbilde av Solskjær under.

188179

BBC Sport, blant verdens mest kjente nyhetskanaler:
«Striker Solskjaer set to retire»

- Solskjær, som scoret vinnermålet i Mesterliga-finalen mot Bayern München i 1999, har gjort flere comeback etter skade de siste fire årene. Nå er det klart at en av Old Traffords mest populære menn noensinne slutter.

TeamTalk.com, populært nettsted for fotballfans:
«Reds legend Ole is Gunnar quit»

- Manchester Uniteds stjerne Ole Gunnar Solskjær bekrefter at han legger opp på tirsdag etter å tapt kampen mot å bli friskmeldt for sine kneskader.

Sportinglife.com, nettsted som følger engelsk fotball tettere enn de fleste:
«End of the Road»

- Manchester Uniteds Mesterligahelt fra 1999 legger opp. Den siste tiden har han vært trener for Uniteds yngre spillere, og ser frem til livet som trener etter sin aktive karriere.

The Times:
«Solskjaer bows out to leave United with fewer options on front line»

- Solskjær vil uten tvil bli husket som en av de mest populære spillerne i Uniteds historie. Han scoret blant annet det dramatiske målet på overtid som sørget for at Bayern München ble senket i Mesterligafinalen i Barcelona i 1999.

ESPN, USAs ledende sportskanal:
«United hero Solskjaer retires»

- Manchester Uniteds angriper Ole Gunnar Solskjær legger opp tirsdag etter å ha tapt kampen mot sin kneskade. Solskjærs siste kamp for United var forrige sesongs FA-cupfinale da han kom inn mot Chelsea 19. mai på overtid.

SVT, Sveriges statskanal:
«Solskjær blir tvunget til å legge opp»

- En av Norges største fotballspillere gjennom tidene, Ole Gunnar Solskjær, blir tvunget til å legge opp. Kroppen holder ikke lenger.

TV 4s Fotbollskanalen.se:
«Solskjær må legge opp»

- Den gamle kneskaden sier stopp. Nordmannen og United-stjernen, som kalles verdens beste innbytter, legger opp med umiddelbar virkning. Veldig overraskende, kommenterer Sky Sports-reporteren James Cooper i natt om Solskjærs avgjørelse.

TV 2 Danmark:
«Solskjær innstiller karrieren»

- Den norske angriperen Ole Gunnar Solskjær har spilt sin siste kamp for Manchester United. Han har ikke lykkes å komme tilbake etter sin siste kneoperasjon.

Ekstrabladet, blant Danmarks største tabloider:
«Solskjær sier stopp»

- Publikumsdarlingen på Old Trafford og ikke minst i Norge, Ole Gunnar Solskjær, legger opp. Det var meldingen om at han måtte gjennom en ny kneoperasjon som fikk angriperen til å komme med beslutningen etter 12 år i toppfotballen.

Forza.dk, dansk fotballnettsted:
«Solskjær avslutter karrieren»

- Ole Gunnar Solskjær har valgt å avslutte karrieren. En kneskade har satt en stopper for den legendariske Manchester United-angriperen. Den 34 år gamle nordmannen har spilt for Manchester United siden 1996, hvor han har scoret over 100 mål. Best huskes nok målet i Mesterliga-finalen i 1999. På det norske landslaget ble det 23 mål på 67 landskamper.

Bold.dk, dansk fotballnettsted:
«Solskjær må gi seg»

- Ole Gunnar Solskjær har gitt opp kampen mot sine mange skader. Manchester Uniteds angriper legger opp med umiddelbar virkning. Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson har gjentatte ganger utropt Solskjær til et av sine beste kjøp i løpet sine snart 21 år som United-manager.

Hvor stor var Solskjær som spiller? Ta debatten i kommentarfeltet under:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere