RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hyllet debutanten

Sist oppdatert:
Chris Coleman hyllet sin debutant Brian McBride som senket Tottenham i sin første kamp i Fulha-trøya. Men fri for hjertesukk var Fulham-manageren ikke.

FULHAM – TOTTENHAM 2-1: Den gamle Everton-helten Brian McBride var tilbake i det samme scoringshumøret som da han forlot England for snaut et år siden. Amerikaneren brukte bare åtte minutter på å senke Premier Leagues formlag da han kom inn som reserve for Barry Hayles etter en times spill, og sikret med det Fulham tre verdifulle poeng.

Manager Chris Coleman kunne likevel ikke dy seg for å komme med et stort hjertesukk etter seieren.

Ingen erstatter for Saha
- Vi har lenge vært ute etter McBride, og jeg var meget imponert over ham da han spilte for Everton i fjor. Jeg har luktet på ham en god stund, og hadde egentlig ønsket å kjøpe ham for å spille ved siden av Louis Saha, og ikke i stedet for!

Men å ha tjent 80 millioner på å få McBride i stedet for Saha, er Fulham-sjefen sikkert ikke så altfor skuffet over. Den amerikanske debutanten (31) spilte kun 30 minutter i hjemmeoppgjøret mot Tottenham, men rakk å vise at hans fire mål på åtte kamper for Everton i fjor var alt annet enn en tilfeldighet.

Scoringen og vinnermålet var en måltyv verdig: Kasey Keller måtte gi retur på Ian Pearce’ heading, og fra én meters hold var det en enkel sak for den amerikanske landslagsspissen å sette inn 2-1-målet.

- Det var herlig (for ham) at han scoret i debuten, og hans totale spill var meget bra, og jeg er fornøyd med ham, skrøt Fulham-manager Coleman etter kampen.

Robbie Keane ga hjemmelaget ledelsen fra ellevemeteren og bortelaget så ut til å ta sin fjerde strake ligaseier. Hjemmefavoritten Steed Malbranque utlignet rett før pause fra krittmerket, og etter det kunne kampen vippet begge veier.

HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere