RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hyllet herlige Hierro

Sist oppdatert:
- Fortsatt en av verdens beste i det han gjør, sa Sam Allardyce om Fernando Hierro. 37-åringen takket for seg med en herlig avslutning.

FULHAM – EVERTON 3-2: Den største overraskelsen i årets Premier League-sesong er utvilsomt Evertons Mesterliga-kvalifisering. Men likevel var det ikke bortelaget som ble hyllet i den siste seriekampen på Reebook. Alle øyne var rettet mot Fernando Hierro som fikk stående applaus av supportere så vel som lagkompiser da han ble byttet ut midtveis i andreomgangen.

Karriereslutt
Til tross for gjentatte oppfordringer fra manager Allardyce har spanieren nå valgt å takke for seg. 14 år med Real Madrid og et lager fullt av de trofeer som tenkes kan var nok, men et verdig punktum ble det likevel tid til:

Everton tok en tidlig ledelse og da Bruno N’Gotty ble utvist rett før pause trodde de fleste at B-en på tippekupongen var klar.

Hierro ville det annerledes, og med et strålendefrispark fant han Radhi Jaidi som enkelt headet inn utligningsmålet tidlig i andreomgangen. Kevin Davies doblet beholdningen, Carsley utlignet før Stylianos Giannakopoulos fikk kranglet inn 3-2-målet.

Det var akkurat det Hierro trengte, og til overdøvende jubel, kos og klemming kunne stoppereleganten tusle av banen og se de siste minuttene fra sidelinja.

Hyllet
- Han har vært enorm den siste delen av sesongen, og jeg er svært skuffet over at han ikke har bestemt seg for å ta en sesong til, sa Sam Allardyce etter seieren som sikret klubben en historisk sjetteplass i Premier League.

- Hierro er en av de beste i verden i det han gjør, svært få kan matche ham. Det er bare å ønske ham all mulig lykke med fremtiden, sa Bolton-sjefen, og fikk støtte av nesten 30.000 fornøyde hjemmesupportere.


HTML EMBED

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere