RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hyllet matchvinneren

Foto: AFP/Scanpix
Sist oppdatert:
Norwich begynner å øyne et håp om å overleve i årets toppserie. Etter seieren lørdag hyllet manager Nigel Worthington sin iskalde spiss Damien Francis (25).

NORWICH - WEST BROMWICH 3-2: På stillingen 2-2 med bare få minutter igjen å spille, var det faktisk West Bromwich som jaget vinnermålet på Carrow Road.

Men fem minutter før slutt viste Francis sine avslutteregenskaper og sikret kanarifuglene tre ekstremt viktige poeng i kampen om å holde plassen.

- Ingen bedre

- Det er ingen i klubben som er bedre i slike situasjoner enn Damien Francis. Han er meget iskald foran mål og vi inspirerer ham til å fortsette å komme seg inn i boksen, sa en glad Worthington etter kampen ifølge Sporting Life.

Worthington sa lite om det som mange tenkte på, nemlig at Norwich nå bare er to poeng bak Crystal Palace og sikker plass. - Vi har fremdeles 36 poeng igjen å spille for, og både Palace og West Bromwich spiller til tider god fotball. Det er langt igjen, sa han.

Robson: - For svake i forsvar

West Bromwich-manager Bryan Robson mente svakheten på dødballer i forsvar er en akhilleshæl for laget om dagen.

- Vi spiller flott fotball i blant, men vi er altfor dårlige på helt elementært forsvarsspill. Med en gang vi får et frispark mot oss, blir alle helt på tuppa. Vi klarer ikke å få ballen unna og det er svært skuffende, sa Robson.

Flest baklengs

Etter å ha vært i ledelsen to ganger, virket West Bromwich som det førende laget i kampen. Med med 49 innslupne mål så langt i ligaen, mest av alle lagene i Premier League, skal Robsons menn få slite utover våren.

- Det er fint å vite at vi spiller god fotball, men vi vil ikke vinne kamper uten skikkelig forsvarsspill, konkluderte Robson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere