*Nettavisen* Sport.

Hyllet Ruud van Nistelrooy

Foto: (foto: scanpix)

Manchester Uniteds manager Sir Alex Ferguson hyllet Ruud van Nistelrooy etter at nederlenderen slo Denis Laws rekord for antall scorede mål i Europa i går.

16.09.04 07:28

Med sine to mål mot Lyon har Ruud van Nistelrooy scoret 30 mål i Europa for Manchester United. Det er to flere enn legenden Denis Law.

Vil ta flere rekorder
- Denis Law var en av de beste spillerne gjennom tidene, men van Nistelrooy er fantastisk. Jeg kan ikke hylle ham nok. Se bare på hva han gjorde i bare hans andre kamp på fire måneder. Vi vet alle at Ruud er en fantastisk måljeger. Han har allerede brutt rekorder, og han vil fortsette å gjøre det, sa Ferguson etter kampen, ifølge Sky Sports.

United-manageren skrøt også av at nederlenderen spilte nesten hele kampen, der han til tider ble taklet knallhardt.

- Bare det var en stor bedrift i seg selv, når han ikke har spilt fotball på nesten fire måneder, fortsatte Ferguson.

Skuffet
Manageren var imidlertid skuffet over lagets prestasjoner i første omgang.

- Man kan ikke se bort fra det som skjedde i første omgang. Jeg ville ikke ha gjort jobben min ordentlig om jeg gjorde det. Jeg var fryktelig skuffet i pausen med enkelte deler av spillet vårt. Vi måtte gjøre noen endringer. Men mål forandrer kamper, og Ruud forandret kampen for oss. Jeg må være fornøyd med ett poeng når vi ligger under med to til pause, avsluttet United-manageren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.