RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hyllet ustoppelige van Nistelrooy

Sist oppdatert:
Sir Alex Ferguson hyllet ”ustoppelige” Ruud van Nistelrooy etter at nederlenderen scoret to mål for Manchester United i går.

United vant 4-1 over Newcastle i FA-semifinalen, og Ruud van Nistelrooy var tilbake som den goalgetteren han er kjent som. Etter kampen var Sir Alex Ferguson full av lovord om sin spissjuvel.

- Forhåpentligvis vil Ruud fortsette å score mål på regelmessig basis nå. Når han gjør det, er han ustoppelig. Alle er lykkelige på hans vegne nå, sa han.

Nederlenderen hadde ikke scoret på åtte kamper etter at han kom tilbake fra skade.

- Som med de fleste spissene - når de scorer, så tenker de ikke på at de kan bomme. Når de ikke scorer, tror de ikke at de aldri kommer til å score igjen. Det har vært vanskelig for Ruud, og kanskje vi gjorde en tabbe ved å sette ham i spill igjen så raskt, men det var en fornuftig tabbe, hvis du kan kalle det det. Vi visste at ti dager med trening før Milan-kampen ikke var nok, men hva skulle vi gjort? Satt ham på tribunen, vel vitende om at han kunne ha scoret hat-trick? sa Ferguson etter seieren.

Van Nistelrooy selv håper United og Arsenal kan gi fansen en verdig finale, på tropp av kontroversene de to klubbene imellom de siste årene.

- Det som har skjedd, har skjedd, men dette er en helt ny kamp. Hele verden kommer til å se på, og det er viktig at det er en god kamp.

Det er første gang Arsenal og Manchester United møtes i en finale siden Alan Sunderland scoret vinnermålet for Gunners i 1979. Den gangen vant Arsenal 3-2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere