Gå til sidens hovedinnhold

Hypnosehjelp for Romøren

Bjørn Einar Romøren søker råd hos en berømt hypnotisør.

Den berømte illusjonisten og hypnotisøren Torgrim Holte (41) er skihopper Bjørn Einar Romørens (26) gode støttespiller. De to har samarbeidet siden i fjor.

- Vi møttes helt tilfeldig på fest, og har siden holdt kontakten. Torgrim er en dyktig motivator. Han er også flink til å komme med gode råd hva det gjelder media. Går det dårlig i hoppbakken, ringer jeg han - han klarer alltid å vri det negative over til noe positivt, sier Romøren til Nettavisen.

Finne på noe spennende
Holte har jobbet som artist siden midten av 80-tallet og reist verden rundt med sine spektakulære show. I Tyrkia samlet TV-showet «Get Hypnotized» over 20 millioner seere per program. I Norge er han kanskje best kjent som programleder og hypnotisør i de TV 2-sendte programmene «Hjelp, jeg er hypnotisert» og «Over grensen».

- Har du latt deg hypnotisere?

- Ja, men det ble ingen suksess. Det er visstnok slik at noen har lettere for det enn andre, men vi har snakket om at vi skal finne på noe kult en dag, sier han smilende.

Trent godt
Fredag kveld er det verdenscupåpning i Kuusamo. Etter fjorårårets skuffende resultater, er Romøren revansjelysten.

- Jeg har aldri trent så godt som jeg har gjort før denne sesongen. Jeg har fått orden på utstyret og har ingenting å skylde på hvis det skulle gå dårlig.

Les flere skisaker i Nettavisens vintersportsmagasin!

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter