Gå til sidens hovedinnhold

I dag kan RBK ryke

Hvor mange spillere kan RBK hvile før de taper? Sjekk vår guide til 12 rette.

Les også dagens oddstips: Tjen penger på Rooneys måltørke

Søndagskupongen er helnorsk, og vi skal tippe seks oppgjør fra Tippeligaen og seks fra Adeccoligaen. Kupongen ser utfordrende ut denne gangen, men vi har gjort hjemmeleksene for hele klassen og har selvsagt en målsetning om 12 rette.

Dagens TV-kamp er det meget spennende oppgjøret mellom Rosenborg og Molde, der hjemmelaget stiller med et par karer vi ikke ser hver helg. Du ser kampen på TV 2 klokken 20.00.

Her finner du Sportspills skaderapport fra Tippeligaen.
Lever dagens 96-rekker her og nå

Rosenborg - Molde
Det er ikke lenger spennende om Rosenborg vinner Tippeligaen. 13-7-0 totalt er i en egen klasse, og 7-3-0 på hjemmebane er det bare noen få som matcher. Rosenborg er videre i cupen og de har slått ut de svenske mesterne AIK i Champions League-kvalifiseringen, og på tirsdag tok de et lite skritt nærmere gruppespillet i Champions League med 2-1 over FC København. Returkampen i Parken spilles allerede onsdag, og denne for Rosenborg meget viktige kampen er nesten nødt til å påvirke dagens hjemmekamp mot Molde.

Rosenborg gjør endringer i troppen denne gangen, og enkelte spillere spares til 100-millionerskampen mot FCK. Stadsgaard, Lustig og Prica hviles. Trener Eggen fyller på med unge talenter, samt evig-unge Roar Strand, til dagens kamp. Simen Wangberg kommer inn på midtstopperplass for Stadsgaard. Wangberg har ikke spilt A-lagskamp siden i fjor høst.

Laget mot Molde: Daniel Örlund, Roar Strand, Vadim Demidov, Simen Wangberg (19 år), Mikael Dorsin, Fredrik Winsnes, Anthony Annan, Per Ciljan Skjelbred, Markus Henriksen (18 år), Steffen Iversen, Morten Moldskred. Benken: Erik Mellevold Bråthen, Alejandro Lago, Trond Olsen, Pål Andre Helland, Osei Oviasu (19 år), Mushaga Bakenga (18 år) og Fredrik Midtsjø (17 år).

Et noe svekket RBK-lag? "Neida, slett ikke", sier Nils Arne Eggen på RBK.no. "Så slitne som mange av nøkkelspillerne er nå, så ville ikke de klart seg noe bedre mot Molde. Nå får vi inn litt ungdom og energi." Laget i dag er altså ikke svekket i forhold til laget som som spilte mot FCK, fordi så mange av dem som spilte der er er slitne og svekket uansett. Slik tolker vi Eggen. Det skal sies at vi så 18-årige Bakenga da han kom innpå mot FCK, og det er liten tvil om at gutten kan dra av de aller fleste forsvarsspillerne i Tippeligaen.

Molde er skremmende nær nedrykk, og bare målforskjellen skiller ned til Hønefoss på kvalikplass. 0-5-5 på bortebane er hovedårsak til Moldes svake plassering.

Skaderapport Molde: Christian Steen er fortsatt ute med skade. Pape Pate Diouf er tilbake for fullt etter langtidsskade og scoret tre mål i en treningskamp tidligere i uken.

Molde har ikke klart seg så aller verst på Lerkendal de siste årene. 1-2-1 borte mot RBK i de fire siste innbyrdes i Trøndelag er bedre enn andre i Tippeligaen.

Forskjellen i viktighet av å vinne mot Molde i dag sammenlignet med å kvalifisere seg til Champions League, er enorm, nesten ufattelig. Selvsagt vil man prøve å vinne begge disse kampene likevel. Molde bør gripe sjansen mot et redusert RBK i dag og prøve å få til noe på Lerkendal. Det er svært sjelden vi finner argumenter for å tippe mot Rosenborg på hjemmebane, men i dag garderer vi den opplagte hjemmeseieren med en B. Folkerekka viser 70-17-13, og en eventuell borteseier vil øke premiene mye. HB i kamp 1.

Er du ikke nettspiller hos Norsk Tipping? Bestill gratis kortleser her.

Hønefoss BK - Stabæk
Hønefoss har klatret om ikke opp fra bunnen så hvertfall opp til en meget interessant plassering. De ligger på kvalikplassen, a poeng med Molde. En seier til Hønefoss i dag kan i beste fall ta dem forbi Molde og Brann på tabellen, og helt opp i ryggen på Stabæk. Hønefoss viser god form på hjemmebane for tiden, 4-3-1 på de åtte siste, hvis man skal se litt stort på det. De to siste er vunnet, 2-1 over Odd og 3-2 over Lillestrøm.

Stabæk har med 0-1-4 på de fem siste falt nedover på tabellen. Taper man i dag også, vil faren for å rykke ned bli ubehagelig reel. "Vi er ikke for gode til å rykke ned", uttaler kaptein Henning Hauger. " Vi har hatt mange skader og marginer imot. Vi har vært preget av at det ikke har gått så bra og blitt litt mer anspente", fortsetter han. Nå er Marius Helle, Brynes målmaskin i Adeccoligaen, hentet inn og han får trolig sin debut i dag.

Skaderapport Hønefoss: Lennart Steffensen (ankel) og Davy Claude Angan (ankel) er usikre. Lars Lafton (akilles) er smertefri og håper å få prøvd seg på reservelaget til uken. David Hanssen (ankel) og Rune Bolseth (menisk) er fortsatt uaktuelle. Tidligere Lyn-back Alexander Hassum har fått kontrakt med Hønefoss.

Skaderapport Stabæk: Daniel Nannskog (strekk) mister trolig resten av sesongen. Tor Marius Gromstad (hamstring) og Johan Andersson (legg) er fortsatt ikke tilgjengelige. Torstein Andersen Aase er friskmeldt etter smellen i hodet, men det vil ta tid før han har fått bygget seg opp fysisk etter den langvarige skaden. Brynes Marius Helle, som er toppscorer i Adeccoligaen, ble fredag ettermiddag klar for Stabæk. Kristian Flittie Onstad har gått til Raufoss.

Hønefoss slo Stabæk 1-0 borte tidligere denne sesongen, og ordet "ran" gikk igjen i de fleste kampreferatene. Nå fortoner det seg jevnere mellom disse, og det vil ikke være noen overraskelse om Hønefoss vinner 1-0 igjen. Stabæk har rett og slett spilt dårlig i det siste, mens Hønefoss er blitt et av de mer vriene hjemmelagene å møte. Vi tror ikke Helle slår til allerede i dag, og markerer H i kamp 2.

Kongsvinger - Haugesund
Kongsvinger har fulgt opp fem strake tap i sommer med tre uavgjort på rad. Man sakker lenger og lenger akterut i kampen for overlevelse på høyeste nivå og det er nå syv poeng opp til trygg plass. 1-4-5 på hjemmebane totalt er triste saker.

Haugesund fortsetter å ta poeng hjemme og mislykkes borte. De scoret tre kjappe mål på Lerkendal, men tapte likevel. De fulgte opp med en fin 2-0 hjemmeseier over Vålerenga sist. Haugesund har nå tapt sine seks siste bortekamper, men alle motstanderne har vært sterkere enn Kongsvinger.

Skaderapport Kongsvinger: Ørjan Berg Hansen (kne) og Magne Sturød kan rekke Haugesund-kampen. Kjell Rune Sellin er friskmeldt etter kollapsen sist. Kai Olav Ryen (korsbånd) og keeper Conny Månsson (korsbånd) mister hele sesongen. Aso Aram Mohammed har meldt overgang til Lørenskog.

Skaderapport Haugesund: Eirik Mæland (hofte), Allan Olesen (kne) og Djedje Victorien (kne) er fortsatt ute. Per Morten Kristiansen er fit for fight etter å ha stått over mot VIF med en lyskeskade. Karantene: Nikola Djurdjic (tre gule).

Kongsvinger har 3-3-4 på de ti siste innbyrdes mot Haugesund. De siste tilsvarende oppgjør på Gjemselund har endt 4-1, 2-2, 0-2, 0-2 og 2-1. Alle disse er Adeccoliga-oppgjør.

Kongsvinger må bare fortsette og kjempe tappert for poeng, slik de har gjort hele tiden. Det knyttes håp om scoringer til Sellin, men han prøvde så hardt sist at han måtte forlate banen. I dag kan han komme sterkt tilbake. Haugesund er ingen stor trussel på bortebane, men mot et lag som vinner såpass sjelden som Kongsvinger kan de kanskje klare ett poeng. HU i kamp 3.

Lillestrøm - Aalesund
Lillestrøm har ikke vunnet i Tippeligaen siden mai. Det er ikke lett å se hvorfor laget som gikk ubeseiret gjennom runde 2 til 14 ikke makter å vinne lenger. I forrige hjemmekamp slapp man til motstander Kongsvinger alt for lett, og man havnet under 0-2 før man fikk reddet ett poeng mot slutten. Med 5-10-5 totalt er Lillestrøm blirr uavgjorteksperten i Tippeligaen.

Aalesund er oppe på fjerdeplass og fortsetter å imponere. 4-0-6 på bortebane hittil, og litt enten-eller for Rekdals soldater. De to siste bortekampene er tapt, for Godset og Start, men før det slo man Tromsø i nord.

Skaderapport Lillestrøm: Marius Johnsen (kne), Stian Ringstad (beinbrudd) og Khaled Mouelhi (ankel) er uaktuelle. U19-landslagsspilleren Fredrik Gulbrandsen kan bli å se i startelleveren.

Skaderapport Aalesund: Amund Skiri er tilbake i full trening etter ankelskaden, men det er usikkert om han rekker LSK-kampen.

Siste innbyrdes oppgjør på Åråsen har endt 1-1, 3-0, 7-0, 1-0 og 3-0.

Dette er åpent, og det er lite fristende å stole på Aalesund borte mot et smådesperat hjemmelag. Lillestrøm viser manglende vinneregenskaper, og uavgjort er nærmest i denne. Vi tar likevel ingen sjanser og markerer HUB i kamp 4.

Er du ikke nettspiller hos Norsk Tipping? Bestill gratis kortleser her.

Tromsø - Odd
Tromsø har nå 1-3-1 på de fem siste, og er fortsatt med i kampen om å bli best av røkla, altså lagene bak Rosenborg. Selv om Tromsø hadde en liten formdupp, står de med sterke 7-2-1 på hjemmebane. Sist hjemmekamp vant de ganske lett 3-0 mot svak motstand fra Bærum. I dag blir det trolig verre.

Odd klarte 1-1 på Lerkendal i juli, og da trodde mange at de skulle klare poeng i Hønefoss også, men det ble til slutt tap 1-2. Odd ligger midt på tabellen og har 3-4-3 på bortebane totalt. Formen er hverken god eller dårlig, man taper og vinner circa annenhver gang og sper på med litt uavgjorte innimellom. Odd er veldig middels denne sesongen, nesten så man blir litt irritert, rent tippemessig.

Skaderapport Tromsø: Sigurd Rushfeldt er fortsatt ute med en strekk på baksiden av låret. Kevin Larsen (korsbånd/rygg) trener for fullt etter langtidsskade, men er ennå ikke klar til kamp. Remi Johansen er syk og erstattes trolig av Mads Reginiussen.

Skaderapport Odd: John Anders Bjørkøy er såvidt i gang med trening igjen etter smellen han fikk mot FFK i fjor høst. Tommy Svindal Larsen har problemer med leggen og testes på trening fredag.

Odd har klart seg bra på Alfheim tidligere, de har faktisk uvanlig gode 2-2-0 her siden 2005.

Vi holder Tromsø som favoritt i dag, men historien og Odds relativt gode bortestatistikk med bare 3 tap hittil denne sesongen, gjør at vi ikke kan utelukke Odd i dag. Kanskje kan de klare 1-1 eller 0-0 mot et Tromsø litt ute av vårens seiersdans. HU i kamp 5.

Viking - Start
Viking begynte å ligne et virkelig sterkt hjemmelag i sommer, men 0-0 mot svake Sandefjord var en ripe i lakken. Likevel er 6-3-1 totalt og målforskjell på 20-5 ingenting å le av, og formen på hjemmebane viser 4-1-1 på de fem siste, der tapet kom på en høyst unødvendig måte, i sluttminuttene, for hvem andre enn Rosenborg.

Start har gode 4-0-1 på de fem siste. Tapet kom da laget stilte redusert på grunn av skader og gjorde en ufattelig dårlig 2. omgang i 1-8 fadesen mot Vålerenga. Ellers har Start fått det bra til i det siste, til tross for skader på enkelte spillere. Før tapet mot Enga slo man Molde, Sandefjord og Fredrikstad (cup) på bortebane. Start har 3-1-6 på bortebane i Tippeligaen nå.

Skaderapport Viking: Thomas Sokolowskis lyskeskade er så ille at han må stå over resten av sesongen. Det noe usikkerhet knyttet til Børre Steenslids lårskade, men han rekker trolig kampen mot Start. Rune Almenning Jarstein måtte avbryte torsdagens trening etter å ha fått en ball i hodet, men Start-kampen er ikke i fare.

Skaderapport Start: Christer Kleiven (kne) er fortsatt ute. Espen Hoff og Christian Bolanos sliter med strekkskader i leggen og er høyst tvilsomme til oppgjøret mot VIking. Morten Hæstad og Espen Knudsen er også plaget av strekkskader og må stå over. Litt smårusk for Bernt Hulsker, Geir Ludvig Fevang, Avni Pepa og Espen Børufsen, men disse rekker nok søndagens kamp.

Start har rimelig gode 2-1-2 på sine fem siste opptredener i Stavanger. De vant 1-0 der i fjor.

Som vanlig er det litt skader hos Start, og de skal få det tungt mot Viking i dag tror vi. Det hjelper nesten litt at Viking dummet seg litt ut med 0-0 hjemme mot bunnlaget sist, da de må fremover og bevise at de kan vinne i dag. 2-0 til Viking? Vi markerer H i kamp 6.

Bryne - Ranheim
Det mest beskrivende vi kan si om Bryne for tiden er "totalt kollaps". Fem strak seire i våres er fulgt opp med fem strake nederlag og veldig, veldig mange baklengsmål. I tall har Bryne 0-0-5 og 8-22 i målforskjell på disse. Det hjelper trolig ikke på scoringsprosenten at man i går solgte divisjonens toppscorer Helle til Stabæk.

"Jeg vil ha 11 spillere som springer ræva av seg. Det er den eneste måten vi kan komme tilbake på", sier Bryne-trener Tommy Bergersen til jbl.no. Han forteller at han ikke nøler med å sette profilerte spillere på benken hvis de ikke gir 100 prosent. Han mener også Bryne har en fordel kontra Ranheim i dag: "Det ville være rart om Ranheim klarer å mobilisere bedre enn oss. Vi har hatt kampfri i to uker, mens de har spilt både cup- og seriekamp. Vi bør være bedre rustet enn dem i denne kampen", mener Brynes trener.

Ranheim henger med i toppen av Adeccoligaen, og lagene foran har avgitt litt poeng i det siste. Opprykk er fortsatt et ikke-tema i Trøndelag. Ranheim har 3-1-3 på bortebane hittil. Sist ble det 1-1 borte mot Sandnes-Ulf, og i juli slo man Tromsø borte i cupen og topplaget Fredrikstad 3-2. Alt er mulig når Ranheim spiller.

Bryne har som sagt solgt Helle, og det meldes at man henter inn Mats Cato Moldskred fra Løv-Ham som erstatter. Man jobber også, foreløpig uten resultat, med å hente inn Cato Hansen fra Brann. Midtbanespiller Andreas Birkeland er hentet inn fra Follo og forventes klar til spill 1. september.

Ranheim vant 1-0 i det omvendte møtet tidligere denne sesongen. Det er få grunner til å satse på Bryne om dagen, og selv om det mobiliseres til innsats tror vi det er større sjanser for at nedturen var en runde til. Vi tar sjansen på en borteseier i kamp 7.

Moss - Alta
Moss sliter i bunnen, men fikk tre etterlengtede poeng da de snudde 0-1 til 2-1 borte mot Sandnes-Ulf. En sterk prestasjon, som bare får oss til å undres enda mer over alle de svake resultatene til Moss denne sesongen. De fire siste hjemmekampene er alle tapt, for Sundet, Ranheim, Sogndal og Fredrikstad. Dette er topplagene, og mot Alta vil man trolig komme til flere og bedre målsjanser.

Alta har fått et lite pusterom ned til bunnen og formen er rimelig god 3-1-1 på de fem siste. Man pyntet på den svake bortestatistikken med 2-0 i Tromsdalen sist. Alta har hentet opp sin egen Dag-Andreas Balto til A-laget.

Innbyrdes oppgjør viser at det nesten ikke spilles uavgjort mellom disse. De siste kampene på Melløs har endt 0-5, 4-2, 1-0 og 2-1.

Det føles bingo-preget å tippe på Moss sine kamper denne sesongen, og det lureste vi kan gjøre her er trolig en HB-gardering og krysse fingerene for at lagene ikke er i akkurat like dårlig form i dag. Skulle Moss vinne i dag er det første gang denne sesongen de klarer to seire på rad. HB i kamp 8.

Nybergsund IL - Bodø/Glimt
Sundet gjør det bra om dagen, og de er helt oppe og lukter på teten i Adeccoligaen. Formen viser 3-1-1 på de fem siste, og hjemmetallene er 5-1-3. Man klarer å holde på sin gode Kim Ojo, inntil videre hvertfall, og da er man alltid farlige.

Glimt skuffet mange da de tapte overraskende hjemme for bunnlaget Mjøndalen sist. De leverte årsverste og tapte fortjent. Om det var undervurdering inne i bildet er vanskelig å si, det lignet mer på lav kvalitet, helt enkelt. Spiller man like svakt mot Sundet taper man tosifret, men sjansene er nok adskillig større for at man skjerper seg, rister av seg flausen og øker innsatsnivået i dag.

Glimt regnes av mange, inkludert dem selv og enge fans, som en het opprykkskandidat, men nå begynner det å se litt vanskelig ut, og fansen roper på trenerens avgang. Som bortelag er Glimt blant ligaens aller svakeste, med 0-4-4 og 5-9 i målforskjell så langt.

Glimt vant 5-0 over Sundet i Bodø. I dag gjester de Nybergsund stadion for første gang i verdenshistorien, eller skal vi si hedmarkshistorien.

Sundet er i slaget for tiden, og møter her et bortelag som ikke har vunnet på 8 forsøk. Det eneste klare argumentet vi ser for noe annet enn hjemmeseier, er Glimts sannsynlige trang til å hevde seg etter sesongens flaueste tap forrige runde. Men mer enn uavgjort tror vi ikke de klarer. Det er faktisk ikke helt utenkelig at Glimt går en hel sesong uten å vinne på bortebane denne gangen. HU i kamp 9.

Sarpsborg 08 - Løv-Ham
Sarpsborg fikk vist hva de er gode for da topplaget Sogndal ble knust 4-0 sist. Hadde Sarpsborg klart å holde et litt jevnere nivå og hatt litt mindre skader, ville de trolig ledet ligaen. Men det svinger, også for Sarpsborg. 2-1-2 på de siste fem er helt middels, men av disse fem er to hjemmekamper, og de har gitt 4-0 over Sogndal og 4-1 over Moss. Sarpsborgs hjemmestatistikk er imponerende 5-2-0 og en målforskjell på 17-4.

Løv-Ham er ligaens store formlag med 4-1-0 på de fem siste. Det må ha vært litt av noen vitaminpiller som ble delt ut i garderoben før 3-1 borteseieren over Ranheim 11. juli, for fra da har det bare gått én vei. Mjøndalen, Bryne og Ranheim er slått i de tre siste bortekampene.

Sarpsborg 08 melder på sin hjemmeside at: Til kampen mot Løv-Ham er Kjetil Berge usikker. Martin Mathisen spiller juniorkamp denne helgen, og er utenfor troppen, men virkelig på bedringens vei. Stian Andersrød er også på gang igjen. Ellers ser det bra ut. Magnar Ødegaard er ventelig med, til tross for smerter i ankelen.

Om bortelaget skriver Sarpsborg: I midtuken ble det klart at Mads Cato Moldskred forlot løvene til fordel for Bryne. Han er dermed ikke med mot Sarpsborg 08. Siden sist møte, der Løv-Ham vant noe ufortjent 2-1 hjemme på Varden Amfi, har også viktige Bilal Velija forlatt skuta.

Sarpsborg 08 vant fjorårets kamp 4-1 på Sarpsborg stadion. Året før vant de 2-1, og 3-1 året før det igjen. Det blir ofte målrike oppgjør mellom dagens motstandere.

Løv-Ham er i form, men her møter de avdelingens beste hjemmelag og det blir trolig slutten på deres flotte seiersrekke. H i kamp 10.

Strømmen - Sandnes Ulf
Strømmen lå under mot Fredrikstad i forrige hjemmekamp, men til alles overraskelse snudde de kampen og vant 3-2. Det var imponerende. Dette var Strømmens fjerde strake hjemmeseier. Formen viser 4-2-2 på de åtte siste, og det ser sannelig ut som om Strømmen har tenkt å holde seg i Adeccoligaen.

Sandnes-Ulf rykket også opp foran denne sesongen, og har ikke klart seg fullt så bra som Strømmen. Men de har 3-2-3 på bortebane hittil, det er slett ikke så galt, og det må ha smakt meget godt å slå rivalen Bryne 3-1 i siste bortekamp. Botrekampen før det vant man 1-0 mot Sundet, også en meget sterk prestasjon. I den siste spilte røk imidlertid Sandnes-Ulf 1-2 hjemme for Moss, og det lukter det ikke gull av.

"Vi gjør barndomsfeil som det er lenge siden vi har gjort, var trener Asle Andersen forklaring på 2 - 1 tapet mot Moss på hjemmebane tidligere denne uken", leser vi på nrk.no.

Strømmen har sikret seg en spennende spiller i Gøran van den Burgt, etter Lyns havavri. Han var innom Godset, og både Follo og Mjøndalen kom med tilbud, men i dag kan han få sin debut for Strømmen. Han valgte Strømmen fordi de er et lag i framgang.

Strømmen tok en sen med god 1-0 seier i sesongens omvendte oppgjør. Det er aldri populært å tape for en av de andre nyopprykkede lagene, og trener Asle Andersen har tro på at hans Sandnes-Ulf skal få hevnen sin og reise fra Strømmen med tre poeng. Vi har større tro på at Strømmen tar sin femte strake hjemmeseier, og nøyer oss med en H i kamp 11.

Tromsdalen - Sogndal
Det nærmer seg krise i Tromsdalen etter kun ett poeng på de siste seks kampene. Hjemmetapet for Alta sist, et lag man pleier å slå, var nok ekstra bittert. Noe må gjøres skal nedrykket unngås, og i dag kunne den aller ivrigste fansen se den gamle Glimt-helten Stig Johansen på trening i Tromsdalen. Han har strengt tatt lagt opp, men savner fotballen og vurderer et lite comeback. Skulle han bli enig med TUIL om en avtale kan han være aktuell meget snart.

Sogndal styrer mot opprykk, men 0-4 i Sarpsborg var et skudd for baugen i så måte. Sogndal står likefullt med 8-0-2 på de ti siste, og taper tilsynelatende bare for de andre topplagene (og Lyn).

Sogndal skriver på sin hjemmeside: Litt redusert tropp er på veg mot Tromsø. Henrik sonar for gule kort, medan Isak slit med ein overtråkk som han fekk i kampen mot Follo. Elles ser troppen slik ut: Piotr Leciejewski, Joseph Bendik, Per Egil Flo, Even Hovland, Lars Grorud, Mats Solheim, Gustav Valsvik, Vegar Gjermundstad, Ole Jørgen Halvorsen, Ørjan Hopen, Eivind Daniel Røed, Elvis, Barry Kader, Espen Olsen, Tommy Øren, Joakim Rudolfsen, Ulrik Flo, Håvard Flo.

Sogndal slo TUIL 5-0 i sesongens omvendet oppgjør. Det står 9-1-0 fordel Sogndal på de ti siste innbyrdes.

Dette er bunn mot topp, og Sogndal trenger seier nå etter stortapet sist. I Tromsdalen har man gode tradisjoner for seier, og vi ser ingen annen ende på visa enn B i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 486-rekker

Klikk herfor å levere vår 486-rekker til redusert pris med TippStation

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 22.08.2010 17:55
1. Rosenborg - Molde H B
2. Hønefoss BK - Stabæk H
3. Kongsvinger - Haugesund H U
4. Lillestrøm - Aalesund H U B
5. Tromsø - Odd H U
6. Viking - Start H
7. Bryne - Ranheim B
8. Moss - Alta H B
9. Nybergsund IL-T - Bodø/Glimt H U
10. Sarpsborg 08 - Løv-Ham H
11. Strømmen - Sandnes Ulf H
12. Tromsdalen - Sogndal B

486-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 22.08.2010 17:55
1. Rosenborg - Molde H U B
2. Hønefoss BK - Stabæk H U B
3. Kongsvinger - Haugesund H
4. Lillestrøm - Aalesund H U B
5. Tromsø - Odd H U B
6. Viking - Start H
7. Bryne - Ranheim B
8. Moss - Alta H U B
9. Nybergsund IL-T - Bodø/Glimt H U
10. Sarpsborg 08 - Løv-Ham H
11. Strømmen - Sandnes Ulf H
12. Tromsdalen - Sogndal B

-

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Kommentarer til denne saken