RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix/REUTERS)

I dag skal Gerrard ta hevn

Sist oppdatert:
Steven Gerrard mener Liverpools svake statistikk mot Manchester United er dypt sårende. Rivaloppgjøret følger du direkte her 13.45.

Liverpool-favoritten Steven Gerrard ergrer seg inderlig over at "The Reds" ikke har vunnet i serien over ligalederne siden november 2001. Når de to rivalene braker sammen lørdag akter Gerrard å gjøre slutt på det han kaller et "massivt oppgjør".

FØLG KAMPEN DIREKTE FRA 13.45

- Vi kommer absolutt til å gjøre alt vi kan for å endre statistikken. Den er dypt sårende, har midtbanespilleren uttalt, ifølge ESPN.

Med seier over Liverpool kan Manchester United øke serieledelsen til 12 poeng ned til Chelsea - før londonklubben skal i aksjon mot Portsmouth senere på dagen.

Gerrard mener kampens betydning "tilfører krydder". Liverpool er så godt som nødt til å vinne dersom de skal ha noen sjanse til å ta igjen Chelsea på andreplass.

- Selv om det bare er tre poeng på spill, betyr kampen det lille ekstra, og vi vil virkelig ha tre poeng, poengterte Gerrard, som også tok seg tid til å berømme United, som i skrivende stund leder Premier League med ni poeng - dog med en kamp mer spilt enn Chelsea. Spesielt er Gerrard imponert over forsvaret til lørdagens motstander.

- Alle snakker om offensive spillere som Rooney og Ronaldo, som er i verdensklasse og spiller virkelig bra for tiden, men man er nødt til å berømme keeperen og forsvaret for å holde nullen, mener Gerrard.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere