RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX

I dag spiller vi Brommapojkarna

Sist oppdatert:
Sveriges festligste navn på et fotballag blir et av våre holdepunkter lørdag. Sjekk vårt oddstips.

Sportspills meny lørdag:
Tippetips lørdag: Vi tror på Lørenskog

V75 Bergen: Håkon tror på en hjemvendt sønn

Lesertips: Lesernes oddstips lørdag

Lørdagens langgoddsprogram byr på norsk 2 og 3.divisjonsfotball, samt svensk fotball fra både Allsvenskan og Superettan. Det spilles opprykkskvalifisering i både Italia og Spania. Ellers er det kamper fra Sør-Amerika og Gold Cup på et uoversiktlig program.

Sportspill har lenge hatt et ønske om å omtale flere objekter enn bare de to eller tre vi velger ut som dagens spill, og fra og med i dag vil oddstipsene også inneholde «Dagens langskudd» og «Dagens avslag».

Vi fortsetter selvsagt med dagens tips på vanlig måte, men har et mål om å fatte oss mer i korthet i tiden fremover, uten at dette på noen som helst måte skal gå utover kvaliteten på tipsene. Tippetipsene fortsetter som før.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd:
Västerås fikk ikke helt uventet en reaksjon sist etter flere sterke kamper på rad, slo blant annet Brommapojkarna nest sist. Sist manglet laget både førstekeeper Caulker og goalgetter Mete, de er begge tilbake i ettermiddag. Dagens motstander Ljungskile er et helt ordinært lag og glitrer sjelden, men er gjort til til forholdvis stor favoritt borte her. Hjemmelaget har vist oppadgående tendenser den siste tiden, og 2,75 på hjemmeseier synes som klar overodds. Kan testes.

Meget bortesvake Tornado/Måløy er satt til 1,35 i odds borte mot Førde-laget Saga. Tornado står med 0-1-3 borte og 3. divisjon avdeling 8 har vist seg svært uforutsigbar så langt. 3,40 på at hjemmelaget tar sin andre hjemmeseier for sesongen ser ut som et spennende langskudd. Legg merke til at favorittene i 3. divisjon stadig er ekstremt underbetalt hos Norsk Tipping. Fredag tapte 1,15 oddseren Træff, outsideren Eidsvåg (som Andreas varslet for) slo 1,30-oddseren Skarbøvik, og 1,20 oddseren Ottestad klarte kun uavgjort hjemme for Kolbu KK, mens vårt andre langskudd Borgen klarte 2-2 hjemme mot 1,30 oddseren Bøler. Og 1,35 oddseren Staal Jørpeland tapte borte for Åkra. Med andre ord styr unna favorittene i norsk 3. divisjon.

Dagens avslag:
Kalmar står med fem strake seire hjemme og har ikke avgitt ett poeng. I ettermiddag må laget unnvære viktige Daniel Sobralense og møter et Gefle-lag som har den nest beste bortestatistikken i Allsvenskan. Da er det ingen grunn til å henge seg på labre 1,50 på hjemmeseier.

Forferdelig odds på Åsane hjemme mot et oppadående Nest-Sotra i 2. divisjon avdeling 8. Åsane tapte siste hjemmekamp mot et middels Odd 2 og denne er det bare å droppe i dag.

Hjemmesterke Granada tapte 0-1 borte for Celta Vigo i første playoffkamp. I følge våre kilder var det en svært tett og jevn kamp med få målsjanser. Kveldens match ser helt åpen ut på forhånd og da er det bare å styre unna.

Dagens spill:
Ingen lettløst meny i dag og vi dropper den norske fotballen helt, og har funnet vår dobbel i den svenske Superettan der vi har god tro på to hjemmelag i ettermiddag.

Vi starter med godtgående Brommapojkarna som har fått op farten nå og står med fire strake hjemmeseire hjemme på Grimsta IP. 6-1-1 på de åtte siste matchene og det lukter det opprykk av. Ligger på tredjeplass, to poeng bak ledende Degerfors. Mannskapsmessig ser det bra og i ettermiddag er Nicklas Carlsson tilbake etter skade.

Ettermiddagens motstander Brage står faktisk med fire strake seire og har dermed klatrer opp til femteplass på tabellen. I følge våre kilder har flere av disse seirene vært av den heldige sorten og spesielt sist hjemme mot Åtvidaberg hadde laget marginene på sin side, da bortelaget Åtvidaberg hadde tre avslutninger i treverket blant annet.

Det er fortsatt flere spillere ute med skade for Brage og i dag må i tillegg gode Mattias Viklöf sone karantene.

Hjemmeseieren betales med 1,60 og vi tror det er flott mulighet for at Brommapojkarna tar sin femte strake hjemmeseier og fortsetter marsjen mot opprykk.

Sterkt hjemmelag
Vi kombinerer denne hjemmeseieren med godtgående Ängelholm hjemme mot GIF Sundsvall. Hjemmelaget har i sine to siste hjemmekamper tatt skalpen til lag nummer en og to på tabellen. Først ble lederlaget Degerfors slått solide 3-0 og i siste hjemmekamp ble Assyriska slått 2-1. Hjemmestatistikken viser 3-1-1, tapet kom mot Jönköpings Södra.

Bortelaget GIF Sundsvall har sin styrke på hjemlig grunn. Kom tilbake til 3-3 etter å ha lagt under 1-3 hjemme mot Hammarby onsdag, men i siste bortekamp ble det stygge 0-3 mot middelmådige Värnamo. Har ikke bedre enn 1-2-2 borte, eneste seieren kom mot årets store skuffelse Landskrona.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

GIF Sundsvall må i ettermiddag igjen unnvære førstemålvakt Tommy Naurin og i tillegg må "vår egen" Roger Risholt stå over. Risholt som i følge svenske medier har hatt en flott sesong for Sundsvall.

Hjemmeseieren betales med 2,00 og vi får dermed en ren svensk dobbel i ettermiddag.

Spilleforslag lørdag (totalodds 3,20 og innsats kr 100):
Kamp 70 Brommapojkarna - Brage 1,60 2,90 3,60
kamp 73 Ängelholms FF - GIF Sundsvall 2,00 2,70 2,65
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere