*Nettavisen* Sport.

I dag vinner Odd

Foto: Trond Reidar Teigen/Scanpix

Vi tror et svekket LSK skal få slite mot et poengsultent Odd Grenland. Sjekk dagens oddstips.

09.08.10 12:03

Sjekk også tips til lunsjtravet på Klosterskogen Tungt skyts fra Gottling.

Mandagens langoddsmeny byr på én kamp i Tippeligaen, en rekke oppgjør fra 2. divisjon med 2. lag fra Tippeligaen involvert, svensk Superettan, fransk Ligue 2, tsjekkisk toppfotball og et oppgjør fra den engelske ligacupen.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping i dag.

Odd – LSK
Dette er to lag som har skuffet en del denne sesongen. Begge står med 25 poeng på 19 kamper, og ned til kvalikplassen skiller det bare fem poeng. Seier i kveld vil medføre et etterlengtet byks opp på 8. plass på tabellen. Null poeng vil innebære at bunnstriden kommer farlig nær. Kampen er derfor svært viktig for begge lag.

Odd mangler veteranen Morten Fevang (karantene), Magnus Lekven (U21-oppdrag) og langtidsskadde John Anders Bjørkøy, ellers mønstrer Dag-Eilev Fagermo en skadefri tropp. Odd er normalt et godt hjemmelag, men har bare 3-3-3 og 13-11 i målforskjell hjemme denne sesongen. Etter oppløftende 1-1 borte mot RBK og 2-0 over Godset, ble det et skuffende 1-2-tap for Hønefoss forrige runde.

Nyhet: Nå kan du tippe på Android-telefoner

Lillestrøm er inne i en meget svak periode og har ikke vunnet i serien siden 9. mai. Laget er blitt ligaens uavgjortspesialist, med ti poengdelinger så langt i sesongen.

Karantener og skader gjør at trener Henning Berg står overfor en del nøtter når han skal komponere startelleveren. Den solide førstekeeperen Stefan Logi Magnusson soner for rødt kort, og landsmannen Björn Bergmann Sigurdarson i andre enden av banen står over grunnet tre gule kort. Magnusson erstattes av nokså uerfarne André Hansen (20), som nylig skrev under for kveldens motstander (blir Odd-spiller etter sesongen).

Få scoringsvarsel på SMS!
Lever spill og sjekk resultatene på mobilen!

Hurtigtoget Erling Knudtzon er syk og må trolig stå over, i tillegg er Marius Johnsen (kne), Stian Ringstad (beinbrudd) og Khaled Mouelhi (ankel) uaktuelle. Mange LSK-fans kunne nok tenke seg å se raske og spennende Fredrik Gulbrandsen som ving-erstatter for Knudtzon, men han er, i likhet med Ruben Gabrielsen, opptatt med spill for U18-landslaget.

En mulighet er å bruke Karim Essediri på kanten, noe som vil medføre at Mads Dahm kommer inn som midtstopper og Steinar Pedersen flyttes ut på backen. Dahm ble hentet fra Lyns konkursbo denne uken (sammen med Tom Sadeh). Han har vært mye skadet i år, og spilte mest spiss i de få kampene han rakk for Lyn denne sesongen. Så en slik omrokering vil nok ikke styrke LSKs forsvar.

Omtale av alle lagene: Sportspill tipper Premier League
Travtips Leangen mandag: Vi byr på et strålende tredjevalg

Odd og LSK har møtt hverandre i Skien ti ganger tidligere. Det har aldri blitt uavgjort, og lagene har vunnet fem kamper hver. Vi tror ikke det blir poengdeling denne gangen heller og satser pengene på at Odd slår Henning Bergs bortesvake mannskap.

Vi satser derfor 200 kroner på H:

96. Odd - LSK: 1,90 - 3,10 - 3,35
Klikk her for å levere denne singelen

Kampen kan du se på TV 2 Zebra eller følge i vårt livesystem fra klokken 19.

Øvrige vurderinger:
90.Frigg - Vålerenga 2: VIFs reservelag fikk en miserabel start på sesongen, med seks poeng på de første elleve kampene. Et nedrykk til 3. divisjon er svært lite gunstig for Oslo-klubben, og det er tydelig at det ble tatt grep tidligere i sommer. De tre siste kampene har nemlig endt med full pott og 15 mål (Mos scoret ni av dem). Til kveldens kamp, mot et Frigg-lag som ikke får det helt til å stemme om dagen, stiller VIF med kjente navn som Amin Nouri, Martin Andresen, Adnan Haidar, Dawda Leigh og Mos. 2,5 i odds på VIF 2 er derfor nokså fristende.

94. FK Teplice - Ceske Budejovice: Den tsjekkiske serien er i gang med runde fire, og hjemmelaget Teplice (0-1-2), som normalt er minst et hakk bedre enn Ceske, jakter på sesongens første seier. Ceske har prestert over forventning poengmessig (1-2-0), men har pådratt seg skader på viktige spillere og en spilleravgang siden forrige runde. 1,5 på H er imidlertid litt i laveste laget til at vi lanserer dette som et offisielt tips. Den tsjekkiske tabellen finner du her.

PS: Vår faste oddstipper Andreas Faye-Schjøll er på ferie denne uken. Kurt Rune Leirvåg og Thomas Gulbrandsen står derfor for odds- og tippetipsene til og med søndag.

HTML EMBED
FB.init("33dc7e7f85ce7bb47c2a5026d2aa2b7c");
Sportspill.no on Facebook

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.