RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I dusjen etter Gashi-slag

Foto: Christer Faberling (sportbilden.se)
Tidligere Aalesund-spiller Jeffrey Aubynn ble utvist i supercupfinalen etter å ha slått til Ardian Gashi.

Oslo (ANB): Fjorårets seriemester Malmö mot cupmester Helsingborg sto på svenskenes fotballmeny lørdag. I to av hovedrollene endte to spillere som tidligere har stått ansikt til ansikt i den norske eliteserien.

81 minutter var spilt på Swedbank Stadion i Malmö da Jeffrey Aubynn og Ardian Gashi gikk i nærkamp på midtbanen. Situasjonen endte med knuffing – og førstnevnte klappet til Gashi i ansiktet.

Oppgitt Nilsson
Dommer Markus Strömbergsson var ikke i tvil og sendte den tidligere Aalesund-spilleren rett i dusjen. Det ble skjebnesvangert for Malmö. I kampens siste spilleminutt avgjorde Erik Sundin kampen med sin 2-1-scoring for Helsingborg.

Etter kampen var Malmös FC København-aktuelle trener Roland Nilsson kritisk.

- Det er ikke akseptabelt å få rødt kort på den måten. Viser det seg at han i tillegg får karantene, så straffer det ikke bare laget i dag, men også framover, sa han til den svenske storavisen Expressen.

Aubynn selv var en angrende synder.

- Sånt skal man ikke gjøre. Den dumme utvisningen jeg pådro meg ødela mye, konstaterte han.

Forsvarer Aubynn
Malmö-FF-spiller Daniel Larsson gikk imidlertid til et lite angrep på Ardian Gashi etter episoden.

- Jeg vil ikke kaste noen skygge over Jeffrey. Gashi må ha provosert han på en eller annen måte, ellers hadde han aldri gjort sånt, sa han til nettstedet fotbolldirekt.se.

- Gashi snakker mye, men Jeffrey er på den andre siden god til det han også. Men jeg vet ikke hva som ble sagt, vi har ikke snakket om det etter kampen, tilføyde han.

Jeffrey Aubynn ble hentet til Aalesund fra Hammarby i 2007. Etter én sesong på Color Line Stadion gikk turen tilbake til hjemlandet og Malmö.

Ardian Gashi gikk på sin side fra Fredrikstad til Helsingborg i 2009. (ANB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere