*Nettavisen* Sport.

I kveld er det dags igjen

Foto: hesteguiden.com

Han er tøffest og sterkest og i kveld er det ny seier på gang. Sjekk onsdagens V65-tips til Bjerke.

02.02.11 12:21

Klikk her for å se våre V6-forslag.

Det er ikke noe revolusjonerende oppsett vi kommer med denne onsdagen på Bjerke, men de dype dragene og friske bankerne får komme når de kommer. Vi vurderer det dog dit hen at det kan bli veldig vanskelig å få noen særlig utbetaling å snakke om på fem rette dersom våre vurderinger skulle vise seg å holde stikk (og de følger stort sett folket), og da velger vi å kun gå for seks rette ved denne anledningen. Vi får dermed dobbelt betalt ved klaff på seks rette, men fraskriver oss følgelig da retten på utbetaling for fem rette.

Det som kan tale i mot vår banker for dagen er at kusk Arild Eggen eventuelt ikke treffer starten i volten helt som han skal (ingen kløpper på akkurat dette), men dersom den biten skulle gå smertefritt bør veien til tet bli relativt billig for 7 Beat The Wiz i V65-4. Da bør i så fall vinnersjansene være svært gode, og mot konkurrenter som ikke viser den helt lysende formen garderer vi ikke.

Den strålende oppvisningen ved triumfen på 13.0 over en sprint i den nest siste starten satt nok litt i beina sist (litt stiv og kantete), men normalt skal han ha ristet av seg den opplevelsen nå. Det var på ingen måte noe dårlig løp 5-åringen gikk mot M.T. Evita & Co til tredje på flotte 15.0 full vei etter et tøft løp utvendig hele veien i V75`en sist, og når han i kveld støter på en relativt sliten gjeng i grunnlaget sitt tror vi sterkt på en ny seier.

Vår rangering: A: 7 B: 10-5 C: 2-4-3-1 D: 11-6-9-8

Fin dag i går
Nettavisen hadde ny fin klaff på tipsene sine ved å spille inn nesten 9000 kroner på sine spilleforslag til hhv lunsjen på Klosterskogen og til løpene på Forus i går.

Vil du kjempe om de virkelig store pottene? Spill andelslag her!

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

To hester gjør opp
I den andre avdelingen har vi vondt for å se at ikke vinneren er å finne på duoen 7 Runrig og 10 Mr. X.F. Royal, og da snakker vi om to svært gode hester i grunnlaget sitt. Sistnevnte er snakk om en steintøff type, og selv om han tapte for Runrig i den nest siste starten kan det fort bli revansje i kveld. Distanseøkningen ved denne anledningen taler til Hamre-traverens fordel, men 4-åringen må trolig vandre den tunge veien utvendig også denne gangen (dog en av få i grunnlaget sitt som står for et slikt opplegg). Dette ligner en hest som vil passe ypperlig til høstens store oppgjør Derby, men der er dessverre ikke den kruttsterke krabaten meldt.

Førstnevnte var helt lysende i debuten for Trond Anderssen til seier på fantastisk fine 13.0 over en sprint, og treningsrapportene etter en kortere pause samt litt behandling er udelt positive. Voltestart har tidligere ikke vært noe problem for 5-åringen, og tet fra start til mål kan være et svært sannsynlig scenario (vi mistenker dog at favoritten er litt tøffere siste biten på full vei).

Vår rangering: A: 10 B: 7 C: 5-12-2 D: 1-11-9-8-6-3

Annonse: Øivind Grøstad tror ikke på favoritten i V65-3 og lanserer en praktfull 15-oddser

V65-1, 2140 meter voltestart
Det er fortsatt full for på stallen til Frode Hamre om dagen, og bak 12 Be My Love skal eksilbergenseren forsøke å bokføre årets femtende kuskeseier i et relativt åpent løp i innledningen på denne rebusen. Sporet er ikke så galt når det dreier seg om voltestart, og etter de siste innsatsene å dømme skal det dreie seg om en solid vinnersjanse på ny (vant sprettlett på fine 17.6 full vei sist).

Tilbake etter en lengre pause kommer 7 Arielle Star A.B. med relativt gode treningsrapporter i ryggen, mens svært kapable og storvokste 10 American Sine fort kan vise seg kraftig forbedret med et løp i kroppen etter litt pause. En svært overraskende vinner var 3 Shootist i den siste starten, og med tilsvarende opplegg i kveld er det ikke helt utenkelig med dacapo.

Vår rangering: A: 12 B: 7-10-3-9-11 C: 8-5 D: 6-4-1

V65-3, 2100 meter autostart
Stallfolket skal i ilden i dette kaldblodsløpet, og vinnerkandidatene er etter vårt skjønn mange. Det kan ligge ant til litt frisk kjøring innledningsvis i dette løpet, noe vi tror 10 Skogbryn Røsten vil profitere på til slutt. Etter en famlende start i regi Trond Anderssen har Røste Bo-sønnen løftet seg voldsomt nå på slutten, og vi likte ham veldig godt ved triumfen på fine 29.5 over en sprint i den siste starten (gikk for nedover oppløpet der).

Utviklet seg voldsomt nå på slutten har også 1 Balderflya gjort, og med den formen hun legger for dagen skal ikke distanseøkningen i kveld være noe problem. Ved triumfen på 28.7 i den siste starten smalt hun til med råflotte 25.0 siste fem hundre, og det så da ikke ut til å være tomt i målgangen. 6 Garli Mollyn er ikke av de tøffeste til slutt på full vei, men muligens kan Ole J. Østre få ham på bedre tanker.

Takler distansen bedre enn de fleste gjør 2 Bjørnli Ramona, og hun blir også utstyrt med en god kusk i form av Simen B. Jessen. Enorme fartsressurser besitter 7 Hornnes Even, og når treningsrapportene etter pause og kastrasjon er relativt gode krysser vi tidlig.

Vår rangering: A: 10 B: 1-6-2-7 C: 4-9-3-11 D: 8-5

V65-5, 1609 meter autostart
Et heftig sprintløp for kaldblodshester venter oss i den femte avdelingen, og det er jevnt blant flere. Et eneste stort eventyr har 9 Tranmælsgutt vært i vinter for fjorårets beste trener Lar O. Romtveit, og vi har blitt mektig imponert av den lille teknikeren. Bunnsolid til seier på råflotte 26.4 full vei i den siste starten, og med relativt fine rygger i fra start i kveld bør det ligge an til en fin reise underveis. En 24-tid ser vi ikke som usannsynlig at 5-åringen kan prestere på en sprint, og da skal det i så fall på ny dreie seg om en topp vinnersjanse.

Uforandret fin form holder både 1 Ellestad Hero og 2 Skogbryn Svarten, og fra sine flotte utgangsposisjoner skal begge være snakk om opplagte vinnerkandidater. Litt langt ute bak startbilens vinger står meget formsterke 7 Våler Best, men ved klaff på løpet er det slett ikke utenkelig at den tredje strake triumfen sitter. Bortkjørt etter alle kunstens regler ble 8 Timian Best i den siste starten, og med et par løp i kroppen etter litt pause mistenker vi at formen er sterkt stigende der i gården.

Vår rangering: A: 9 B: 1-2-7-8 C: 6-3 D: 5-4

Nettavisens V6-forslag til løpene på Bjerke kan du få levert her.

Klikk på bildet for å forstørre.

V65-6, 2100 meter autostart
Vi finner fire hete vinnerkandidater i finalen, men klart mest spennende på kryssene mener vi 4 Sodin er med sine 21 % Skadeproblemer har gjort sitt til at grunnlaget ikke er mer enn på snaue 211.000 kroner, men fartsressursene tilsier at Moe Odin-sønnen kan kunne klatre høyt i grunnlagene dersom han nå holder seg hel. Trolig kraftig forbedret med det siste løpet innefor vesten etter litt pause, og tetkampen er avgjort på to steg.

Før galoppen kom midt i den siste svingen gikk trolig 9 Gomnes Tornado sitt beste løp i karrieren i den siste starten (og han hadde der trolig landet på en 27-tid full vei feilfri), og når høvene til hesten blir plastet til kveldens dyst skal ikke balansen være noe problem (helt avhengig av å gå skoløs fremme). Full godkjent i sitt comeback til sølv var 10 Åsaulven, og i likhet med 12 Art Kjarvald (stod på flott til femte på 27.8 full vei i Kongepokalen) er trolig den kapable 7-åringen til Ola M. Aasen kraftig forbedret med løp i kroppen etter pause.

Vår rangering: A: 4 B: 9-10-12 C: 5-6-8-2-1 D: 7-3-1

Fin dag i går
Nettavisen hadde ny fin klaff på tipsene sine ved å spille inn nesten 9000 kroner på sine spilleforslag til hhv lunsjen på Klosterskogen og til løpene på Forus i går.

Spilleforslag
Til V65-løpene på Bjerke har vi satt opp fire V6-forslag på hhv 90, 450, 900 og 1984 kroner (abc-system over fire bonger), som du ved et enkelt tastetrykk kan kjøpe her , mens våre to DD-forslag på hhv 100 og 300 kroner ligger ute her .

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 18.00 (løp 1-6)
V5 kl. 19.00 (løp 4-8)
DD kl. 19.18 (løp 5-6)

Kjøp en bong og se løpene fra Bjerke på NRK2 kl. 23.25 i kveld.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag