RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hesteguiden.com

I kveld spiller vi en Loverboy

Med helt perfekte forutsetninger og en svært optimistisk Eirik Høitomt blir det tet hele veien for Loverboy Pellini i kveld på Klosterskogen. Sjekk våre travtips til Klosterskogen.

I kveldens åttende løp på Klosterskogen (V5-4B/DD-1) blir 3 Loverboy Pellini stor favoritt med rette. Høitomt-traveren var brenngod tredje sist, vant helt uanstrengt fra tet nest sist, mens den galopperte seg bort sist. I kveld har vallaken et perfekt tredjespor bak bilen og da bærer det rett til tet. Når de to klart største motbudene 11 Cesena Ås og 12 Evidence Ås (nå strøket) har trukket elendige startspor, kan Høitomt som så mange ganger før styre dette løpet i front akkurat slik han vil. Eirik Høitomt hadde meget god seierstro når Sportspill pratet med ham onsdag formiddag. Og når den beste kusken har de beste kortene er det egentlig ikke noe å nøle på. Banker.

Klikk her for å se våre V5A-forslag

I V5-A spillet er det derimot så vrient å finne en banker at vi spillerbankerfritt, da noen av løpene kan spilles billig (les få hester er seiersaktuelle).

Klikk her for å se våre V5B-forslag

Lever Sportspills eksperttips eller spill Lyntoto i spillboksen under (artikkelen fortsetter under spillboksen). Du trenger ikke registrere deg for å spille, og husk at du kan velge mellom ulike beløp i dropmenyen i spillboksen.

Vi starter opp med et skummelt varmblodsløp i V5-1A der 5 Conway Holl blir stor favoritt. Men vi roper varsko og garderer bredt. Formen er mildt sagt tvilsom på Gottling-traveren og selv om Tom Erik Solberg trolig sitter i tet tidlig, er vi usikre. Conway Hall har heller ingen fordel av 2100 meter lenger. 10 License Plate er variabel, men spurtet strålende til andre mot svært gode hester sist i Skien. Jeppe Juel sitter bak en hest som er best i sluttfasen av løpene og i kveld kan vallaken ta sin tredje årsseier. 11 Keiko N. gjorde kanskje karrierebeste sist og var rett og slett knallgod. Spor elleve er vrient, 2100 meter et lite spørsmålstegn, men dette er formhesten i feltet. Fine løp kommer 1 Pluton De Gutier og 2 Nokien til å få fra sine utgangsposisjoner, og det borger for kryss. 4 Virenque A. havnet helt på vingel sist, etter en praktfull oppvarming og 6 Family Gun holder godformen. Heller ikke 9 Mighty Power (galopperte direkte sist) skal glemmes i et helskummet løp.

Oddstips 1: Liverpool-nedturen fortsetter i Napoli
Oddstips 2: Lørenskog tar hevn

To hester gjør opp
Vi spiller kun to hester i V5-2 som er et unghestserieløp for varmblodshester. Frode Hamre har ved flere anledninger skrytt veldig av 6 Photogenic A.M til oss og mente han kjørte vekk løpet sist i Drammen. Kapasitetsmessig er det nok feltets beste hest, men Klosterskogen kan bli vrient for den litt for galopplystne vallaken. Men Frode Hamre hadde nok ikke meldt dersom han ikke trodde hesten takler Klosterskogen-svingene. Vi sikkerhetsgarderer med 9 Kalland Bar. Var meget sterk toer bak HoppeKriterievinneren H.M. Monecerus nest sist på Sørlandet og ute i en knalltøff Kriteriekvalifisering sist (Azeem vant det løpet). Bo Westergaard kjørte ikke nedover oppløpet da, da han skjønte at det ikke ble billett til finalen. Mye enklere i mot i kveld og den klare opponenten til Frode Hamres hest. Vi nevner kort at 5 Juliane K gjorde en flott opphenting etter grov startgalopp sist, mens vår lunsjbanker fra Momarken 12/10 4 Cashmaker trolig møter for gode hester her. Gundersen melder om bra kapasitet i 12 Baltic Winner, men hesten var svak fra tet i sin siste start. Et lite spørsmålstegn ved 1 Real Chili Pepper, men Sportspill har dessverre ikke fått tak i Tom Erik Solberg og dermed havner Gottling-traveren på venteliste inntil videre.

Svært dårlig klasse er det på hestene i V5-3, bortsett fra kapasitetshestene 7 Rosier Du Bocage (ville ikke legge seg til sist) og 11 Eck Sensational (voldsom galopprisiko). Favorittene er altså svært usikre på beina og dermed hekter vi på 6 Lack Of Limits som gardering i tilfelle forgrunnsfigurene ikke takler svingene på Klosterskogen. 4 Cleo Claudel er en enkel og flink hest, men ikke noe mer enn det. Tre hester i V5-3.

Her kan du levere Sportspills eksperttips til Klosterskogen

Best, men vinner ikke?
I V5-4A/V5-1B er det jo ingen tvil om at 9 Dynamic Prospect er best, men spor ni på voltestart kan indikere problemer. Klart bankeralternativ for oss blir da 5 Pricey G.T. Hoppa har vært forfulgt av utur, og dårlige startspor. I kveld kan det bære tidlig til tet og kanskje turen også snudde litt for Cato Antonsen i går kveld (Polar Høvding vant) og fra tet må det dreie seg om en solid vinnersjanse. Like klart annetvalg blir selvsagt 9 Dynamic Prospect. 4 Mermaid's Magic skuffet som vår banker i Skien sist torsdag (burde holdt unna enkelt fra tet, men vinneren var veldig forbedret). Trangt fjerdespor trekker kraftig ned, men vi spanderer et kryss. 1 Spenda D' Hilly krysses ikke på form, men på førstesporet (kan bli siste indre derfra) og 7 Dance Royal er vesentlig bedre enn raden og fra springspor kan kanskje Oleg sitte i tet ut av den første svingen. 12 Nikodemus K. kan få en flott start fra springsporet i andre rekke og er i form, mens 6 California Joy sjokkvinner fra tid til annen og passes litt fra en fin utgangsposisjon. V75-vinneren 11 Sunhill Boy har vært svak i sine to siste starter og vinner neppe.

Annonse: Øivind Grøstad har et nytt ess i ermet og byr på en knallbanker på Klosterskogen torsdag

Høitomt igjen
Herr Feinschmecker blir manges favoritt i V5-5A/V5-1B. Vi synes ikke Undem-traveren har imponert i det siste, og selv om det ligger an til tidlig tetkjenning her (5 Dancers Siren vil selvsagt ha rygg), så setter vi Undem-traveren som andrevalg og setter 10 Dorado først. Dorado har vunnet på Klosterskogen tidligere i år og svingene skal således ikke være noe problem. To gode løp fra Dorado nå. Nest sist flott avslutning innvendig til fjerde etter stor startgalopp og sist fin spurt til tredje etter drøye spor i den siste svingen. 8 Callisto gjorde et råsterkt løp til tredje i Norsk Travderby, men ble disket på grunn av trang kjøring på oppløpet. Litt vrient med åttendespor, men trolig best på kapasitet i dette feltet.

1 Tiona må bli utgangen i V5-3B. Førstespor, Tom Erik Solberg og tet eller siste indre. Betingelsene er gode. 10 Alvine S.K. går veldig på det jevne, men har et fint løp i kveld. 8 Rokketroll hadde vi førstevalg på sist, men da ble det bare tøys og galopp. 3 Fruttis Jo er i form og 10 Stumne Sindy likeså. Ikke veldig mange utpregede vinnerhester i dette feltet, og det kan være lønnsomt å gardere bredt, men Tiona kan avgjort være den billige løsningen her.

Overspilt favoritt
Hele 15 kaldblodshopper skal gjøre opp i et krysskrevende hoppeløp i V5-5B/DD-2. Og favoritten 4 Eigelands Trolla ser helt overspilt ut. Vant et fireårsløp for hopper sist på Bjerke etter smygreise og perfekte luker på oppløpet. Møter en helt annen verden av hester her, og blir kun gardering langt ute. V75-vinneren (fra i vinter) 7 Skogli Jenta blir vårt drag. Kusk Geir Vegard Gundersen som vi pratet med onsdag hadde seierstro og syns løpet var fint for hennes del. Kommer nå ut etter pause og tippes direkte. 15 Brødsjø Stina gjorde en flott prestasjon på Bjerke sist, men står vrient til. 3 Frisli Modi er trolig tethesten, men er svært variabel. 9 Sør Evita er Høitomts valg. Har møtt tøff motstand på slutten og har en fin speed med de rette ryggene. 5 Voje Flora har voldsom fart, og klarer Gunnar Austevoll å lose henne rundt Kloster-ovalen, er fireprosenteren spennende. 6 Rufina var svært god tetvinner sist, mye tyngre betingelser i kveld.

Innleveringsfrister Klosterskogen
V5A kl. 18.35 (løp 2-6)
V5B kl. 19.35 (løp 5-9)
DD kl. 20.30 (løp 8-9)
Programoppsett Klosterskogen
Hjemmeside Klosterskogen
Værmelding Klosterskogen travbane

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere