Gå til sidens hovedinnhold

I rivende utvikling!

Vår V4-banker i lunsjen på Bergsåker i Sverige i dag har tatt store steg den siste tiden.

Sportspills meny onsdag:
Oddstips: Vi må angripe Real Madrid
Tippetips: Liverpool reiser seg?

Onsdagen starter opp med lunsjtrav til Bergsåker i Sverige, før vi kan spille V5 til Aalborg i Danmark på ettermiddagen, og det hele avsluttes som vanlig med V65-spill til landets hovedbane Bjerke i aften (det er også åpent for spill til DD-løpene på Solvalla på kvelden for de norske spillerne).

I lunsjen på Bergsåker bankerspiller vi 3 Mitt Hjärtas Lilja i V4-1 som har vært strålende den siste tiden, og vi tror favoritten innfrir i dette løpet. I den tredje siste starten spurtet hun meget fort nedover oppløpet på Bergsåker, og i den siste starten vant hun ganske sikkert fra tet på 31.3 full vei etter en meget tøff første 700.

Det positive er at Jan-Olov Åberg skal kjøre henne nok en gang (kjørte også i den siste starten), og han har et bedre tak på henne enn treneren. Med kun fire hester på strek skal Åberg kunne kjøre seg tidlig til tet, og i fra den posisjonen tror vi ikke hun taper. Jærvsøfaks–datteren er i rivende utvikling, og hoppene står 20 meter bedre inne i dette løpet kontra hingster/vallaker.

Innleveringsfrister Bergsåker
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37

I lunsjen på Bjerke i går tirsdag innfridde vår banker Raziahelenkelt, og vi fanget V5 på vårt store system til en utbetaling på flotte 11 068 kroner! Det er nye sjanser til gevinster både på Bergsåker i lunsjen og på Bjerke i kveld, og da er det bare å si lykke til med spillet!

Har du ikke Sportspill-konto? Registrer en gratis konto og les om fordelene du får!

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Dagens outsider!
8 Ginala i V4-2 er en topphoppe som kommer ut etter skadeavbrekk, og dyktige Henrik Svensson har hatt henne i knappe 3 ½ måned. Han kan fortelle om at dette virker som en hoppe litt utenom det vanlige, men hun har kun gått jobb på rakbanen.

Der har hun fungert utmerket, og til dette løpet er det lærlingen Sofia Frilen som kjører henne. Hun kjenner Ginela fra trening, og da er hesten i de beste hender. Sporet er selvfølgelig nitrist, men blir det bare litt klaff underveis med posisjonene, kjemper denne seiersvante hoppa etter Rite On Line om seieren.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill.

HTML EMBED
HTML EMBED

Kommentarer til denne saken