Gå til sidens hovedinnhold

I samlet tropp

Da Kolbotn IL ikke hadde råd til å ha konkurranseturnere i klubben, flyttet de ti turnerne over til Høybråten/Stovner turngruppe. Nå kan Høybråten/Stovner endelig stille med tropp i konkurranser.

Høybråten/Sogn: Det var på grunn av økonomiske nedskjæringer i Kolbotn IL at konkurranseturnerne måtte bytte klubb.
Sterkere tropp
Hovedtrener for Høybråten/Stovne, Bente Stensrud (32) er glad for at de nå har 29 til 30 turnere i sitt konkurranseparti.
- Vi har delt leieutgifter med Kolbotn i noen år, og vi har hatt et godt samarbeid med dem. De har trent i hallen ved siden av oss, men nå trener vi sammen. Det var helt naturlig at de kom til oss, smiler 32-åringen som ser mye positivt med sammenslåingen.
- En del av jentene fra Kolbotn driver med tropp. Det betyr at vi er en mye sterkere tropp nå enn vi var tidligere. Vi stiller rett og slett med en mye bedre tropp ved siden av firkampen, fortsetter hovedtreneren.
Tidligere har Høybråten/Stovner ikke kunne stilt med en seniortropp i konkurranser. Nå har gruppa nok troppturnere til å stille med to junior- og én seniortropp.
- Dette er veldig positivt, understreker Bente, men hun er også klar over problemene som kan oppstå.
- Nå er det vi som blir nødt til å ta utgiftene til Kolbotn som Kolbotn IL ikke ville ta, sukker hovedtreneren.
I følge Bente betyr det 100 000 kroner i ekstrautgifter til halleie og trenerutgifter.
- Vi håper det går bra, men vi er avhengige av å få sponsorer. Tidligere har det stort sett gått i null hvert år. Vi har måttet kreve høyere overgangssummer fra Kolbotn-turnerne. Vi trenger tid og penger for at dette skal fungere, avslutter Høybråten/Stovner treneren.
PS!Femte til sjette februar stiller den nye og større turngruppa med alle sine konkurranseturnere over 13 år i Haslehallen når Oslo Open går av stabelen. Og til konkurransen stiller de med én junior- og én seniortropp.

Nå er det vi som blir nødt til å ta utgiftene til Kolbotn som Kolbotn IL ikke ville ta.
Bente Stensrud

Reklame

Gjør kupp: Sportsbutikkene tømmer lagrene for vintervarer