RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

I slagsmål igjen

Sist oppdatert:
Olof Mellberg og Fredrik Ljungberg var svært nære på å komme i nok et håndgemeng etter åpningskampen i VM.

Aftonbladet og andre svenske aviser bekrefter nå historien som svensk TV4 brakte søndag kveld. Olof Mellberg og Fredrik Ljungberg var i håndgemeng under forrige VM. Lørdag var det nære på at det skjedde igjen.

Stemningen var ikke god da svenskene gikk i garderoben etter 0-0 mot Trinidad og Tobago, og skittkastingen startet.

- Harde ord falt mellom de to, og det var like før det smalt, sier en av kildene som står det svenske landslaget nært. Senere på kvelden kritiserte Ljungberg Mellberg åpent på TV, noe som neppe vil gjøre stemningen i den svenske leiren særlig bedre før den viktige Paraguay-kampen til uka.

Ikke første gang
I Japan for fire år siden røk de i hop på treningen, og ifølge Aftonbladet var det lange, olme blikk også på onsdagens trening i Brehmen. De to spillerne har aldri lagt skjul på at de ikke er bestevenner, men hendelsen i garderoben lørdag ryster det svenske pressekorpset.

I tillegg til Mellberg og Ljungberg skal to-tre spillere til ha vært med i munnhuggeriet rett etter kampen, sier pressesjef Thomas Saleteg til Expressen. PR-sjefen prøver å avdramatisere det hele.

- Spillerne er ganske skuffet etter en sånn kamp, og dette var en typisk garderobesituasjon, ikke noe mer alvorlig, sier Saleteg til TT.

Under VM i Japan 2002 røk de to i hop på en trening da Ljungberg syntes at Mellberg gikk altfor hardt til i taklingene. På treningen i Bremen onsdag skjedde det samme på nytt, men da ba den tidligere Villa-spilleren Ljungberg om unnskyldning.

Ljungberg til pressekonferanse
Hva bråket handlet om denne gang, blir rene spekulasjoner, men svensk media mener det kan være fordi Ljungberg ikke likte Mellbergs mange langballer mot Trinidad og Tobago.

Mandag trener det svenske landslaget for første gang siden åpningsfiaskoen. Da skal Fredrik Ljungberg være med på pressekonferansen, som garantert vil skape et enormt mediaoppbud.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere