RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ian Rush hyller Fowler

(SCANPIX)
Sist oppdatert:
Legenden Ian Rush tror legenden Robbie Fowler vil gjøre en stor forskjell etter hans tilbakekomst til Liverpool.

Liverpool-legenden Robbie Fowler gjorde fredag det ingen hadde trodd, og det ingen anbefaler en spiller å gjøre - returnere til en klubb som dyrker deg som en Gud - og dyrker den spilleren du var i dine velmaktsdager.

Nå blir han hyllet av en annen Liverpool-legende, som også gikk til det dramatiske steg å vende tilbake til Liverpool, etter å ha forlatt klubben til fordel for Juventus, nemlig Ian Rush.

Rush sier at han føler Fowlers muligheter for å lykkes, er bedre enn hva hans muligheter var, siden det ikke er forventet like mye av en 30-åring.

- De sier at en ikke skal reise tilbake, men ærlig talt, situasjonen er den at Robbie er 30 år gammel nå, og han er ikke akkurat en 90-minuttersspiller. Jeg var fortsatt på toppen da jeg kom tilbake, forklarer Rushie til Sky Sports.

Før han slipper begrensningene fullstendig:

- Men Rafa Benitez (Liverpools manager) er ingen dum mann. Han vet at Liverpool trenger en avslutter, og det kom, om ikke tidligere, klart frem forrige søndag, da Liverpool spilte ut Manchester United, men ikke maktet å sette ballen i mål.

- Sett Robbie på banen i de siste 20 eller 30 minuttene i en kamp, og han vil utgjøre forskjellen mellom lagene. Også motstanderne vet dette. Jeg tror Robbie kan gi Liverpool hele ti ekstra poeng i løpet av en sesong. Og det er forskjellen på å havne foran eller bak Manchester United på tabellen. Kanskje til og med nå igjen Chelsea, drømmer målkongen Ian Rush.

Robbie Fowlers debut for Liverpool vil ikke komme i søndagens cupkamp borte mot Portsmouth, siden Fowler har spilt i FA-cupen for Manchester City.

Men kanskje er det duket for en opptreden allerede onsdag, når Liverpool tar i mot Birmingham på Anfield. For øvrig har "God" fått trøye nummer 11 i sin nygamle klubb.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere