RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ibrahimovic reddet poeng i seriedebuten

Paris (NTB): Paris Saint-Germain var på tynn is i seriepremieren hjemme mot Lorient lørdag. To mål av nyinnkjøpte Zlatan Ibrahimovic sikret likevel 2-2 og ett poeng for de styrtrike pariserne.

PSG satser tungt på å nå toppen av europeisk fotball. Klubben har hentet inn en rekke tunge navn foran sesongstarten. Inn i spillerstallen er navn som Ezequiel Lavezzi, Thiago Silva og Zlatan Ibrahimovic kommet.

Silva var opptatt med finalespill for Brasil i OL lørdag, men de to øvrige var i startoppstillingen. Det hjalp ikke vertene spesielt mye i første omgang på Parc des Princes.

Ibrahimovic-kompis Maxwell, som i PSG spiller i samme klubb som svensken for fjerde gang, sørget nemlig for en riktig dårlig start da han laget selvmål på et innlegg fra venstre allerede etter tre minutter.

Lorient har over flere år vært en plagsom motstander for Paris Saint-Germain, og hjemmepublikum kunne knapt tro det da Jeremie Aliadière doblet ledelsen for gjestene på overtid i første omgang.

Etter pause begynte Zlatan Ibrahimovic å vise hvorfor han er hentet til Paris for et betydelig antall millioner euro, selv om han har passert 30 år. Først viste han både styrke og skarphet da han sørget for reduseringen. Deretter var svensken det naturlige valget da PSG fikk muligheten fra straffemerket like før slutt. Ibrahimovic gjorde ingen feil og sikret 2-2. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere