Idrettsprofil: - Kjæresten min var leiemorder

I RETTEN: Kurt Busch avslører sjokkerende detaljer rundt sin tidligere kjæreste, Patricia Driscoll.

I RETTEN: Kurt Busch avslører sjokkerende detaljer rundt sin tidligere kjæreste, Patricia Driscoll. Foto: Jerry Markland (Afp)

Kom med avsløringer i retten.

14.01.15 19:57

Tidligere NASCAR-mester Kurt Busch hevdet tirsdag i retten i den amerikanske delstaten Delaware at ekskjæresten som har beskyldt ham for vold er leiemorder av yrke.

Han hevder at hun er en trent morder, som blir sendt på oppdrag rundt omkring i verden, og at hun en gang kom tilbake til hotellrommet deres i en blodflekket kjole.

Dunket hodet mot en vegg
- Alle på utsiden kan hevde at jeg er gal, men jeg opplevde det fra innsiden, sa racerføreren som har tilnavnet «The Outlaw». Han har vunnet 25 enkeltløp i den superpopulære bilsportserien og ble sammenlagtmester i 2004.

Patricia Driscoll har gått rettens vei på jakt etter en kjennelse som forbyr ham å kontakte henne. Hun hevder at han under et opphold i Dover i forbindelse med et NASCAR-løp i fjor høst tok kvelertak på henne og dunket hodet hennes mot en vegg.

Mener hun bare vil ha hevn
Busch hevder derimot at hun bare vil hevne seg på ham og ødelegge hans rykte etter at han slo opp med henne.

Det som virkelig vekker oppsikt er hans påstander om hvordan hun livnærer seg. Han hevder at hun stadig snakket om sitt liv som leiemorder og at hun ble sendt på oppdrag til Sentral- og Sør-Amerika og Afrika. Der skal hun ha drept narkobaroner og andre personer for penger.

Han påsto i retten at hun en gang i El Paso dro fra hotellet i kamuflasjeutstyr.

LEIEMORDER?: Bilkjører Kurt Busch hevder at eks-kjæresten Patricia Driscoll er en trent leiemorder. Hun avviser påstandene som latterlige. Foto: Jason Minto (Ap)

Da hun kom tilbake, var hun ikledd en frakk. Under hadde hun en aftenkjole gjennomtrukket av blod.

- Latterlige
I følge Delawareonline skal Driscoll også ha vist ham bilder av personer som har blitt skutt.

Driscoll avfeier beskyldningene som «latterlige». Hun hevder at han har tatt alt sammen fra et filmmanus hun har jobbet med i åtte år, og som han har fått lese.

Driscoll driver et overvåkingsfirma. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.