*Nettavisen* Sport.

Ighalo åpner opp om rådene fra Solskjær

FÅR GODE RÅD: Odion Ighalo sier han har fått gode råd av Ole Gunnar Solskjær etter at han kom til Manchester United.

FÅR GODE RÅD: Odion Ighalo sier han har fått gode råd av Ole Gunnar Solskjær etter at han kom til Manchester United. Foto: Adam Davy (Pa Photos)

Odion Ighalo mener Ole Gunnar Solskjær har lært ham mye på kort tid i Manchester United.

Mange rynket på nesa da Manchester United valgte å hente Odion Ighalo på lån fra kinesiske Shanghai Shenhua i januar.

Marcus Rashford var skadet, og kritikerne pekte igjen på salget av Romelu Lukaku til Inter som en tabbe.

Den tidligere Lyn-spilleren har imidlertid gjort sine saker bra etter at han signerte for sin egen favorittklubb, Manchester United.

Les også: Hevder Solskjær vil selge Mourinho-favoritt: - Han er modig

Åpner opp om Solskjær-råd

Fire mål og én målgivende pasning i alle turneringer er fasit så langt, og ifølge Ighalo selv, kan han takke Ole Gunnar Solskjær for suksessen.

- Da jeg kom til United lærte jeg en del ting av han. Under kampene, til og med en kamp jeg scoret i, sa han: «Du kunne ha scoret flere mål hvis du gjorde det eller det».

Det forteller nigerianeren til MUTV.

- Jeg tenkte på det, og jeg vet at hvis jeg hadde gjort det Ole sa, ville jeg scoret flere. Han sier: «Du er spiss. Ta sjansen». Så jeg har lært mye av han, når det gjelder posisjonering og hvordan man gjør enkelte ting under kamp, sier Ighalo.

Høster fruktene av å ha en gammel spiss som sjef

Den tidligere Watford-spilleren legger ikke skjul på at han stor respekt for Ole Gunnar Solskjær og alt han har utrettet i Manchester United.

Les også: Onsdagens Premier League-rykter

- Som spiss er det bra å ha en tidligere spiss som manager. Man får enda mer igjen enn forsvarsspillerne. Han er en som har scoret mål i mange år og har gjort mye for Manchester United, så det er positivt å lære av ham.

Ighalos låneavtale går i utgangspunktet ut til sommeren, men britiske medier hevder Solsjær og United er interessert å gjøre oppholdet permanent.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.