Manchester Uniteds nye spiss fikk ikke være med sine nye lagkamerater på treningsleir i Spania under vinterpausen. Nå skriver The Mirror at nigerianeren også har fått beskjed om å holde seg borte fra treningsanlegget i Manchester.

Ighalo er hentet på lån fra den kinesiske klubben Shanghai Shenhua ut sesongen og spilleren oppholdt seg inntil nylig i Kina hvor koronaviruset covid-19 fortsetter å spre seg.

United-spissen har derfor fått beskjed om å fullføre en karantenetid på 14 dager før han får være med sine ny lagkamerater.

LES OGSÅ: Koronaviruset skaper problemer for Premier League-klubber

Eget treningsopplegg

Nigerianeren har i stedet fått utlevert et spesialsydd treningsopplegg i perioden hvor han ikke får trene med laget i Manchester.

Ighalo arbeider sammen med treneren Wayne Richardson på GB Taekwondo Centre i Manchester frem til fredag, og det ventes at han til helgen får møte sine nye lagkamerater for første gang.

Manchester United møter Chelsea i neste kamp førstkommende mandag og det er ventet at Ighalo vil være en del av troppen.

LES OGSÅ: Ajax-stjernen hevdes å være klar for Chelsea

Kraftig økning i virusdøde

For selv om United tar sine forholdsregler når det gjelder koronaviruset, så er sjansen svært liten for at Ighalo skal være smittet.

I Kina har det imidlertid vært en kraftig økning i antall døde og smittende torsdag etter at myndighetene endret måten de diagnostiserer smittede på.

I Hubei-provinsen som er hardest rammet ble det meldt om 242 nye dødsfall og 14.840 nye smittede det siste døgnet.

Det er ventet at tallene vil øke i tiden fremover.