Få fotballspillere er fornøyde når de ikke spiller fast på laget, og Odion Ighalo er intet unntak.

Nigerianeren, med en fortid i Lyn, var mellom januar 2020 og januar 2021 lånt ut fra Shanghai Shenhua til Manchester United.

- Litt urettferdig

Spissen, som nå spiller for Al Shabab i Saudi-Arabia, forlot United fordi han ikke fikk mulighetene han ønsket seg av Ole Gunnar Solskjær.

Det sier han i et nytt intervju med Sky Sports.

- Det var ikke store sjanser for at jeg ville bli, fordi jeg ønsket meg mer spilletid. I min alder ønsker man å spille - ikke å sitte på benken, uten å få minutter, sier Ighalo i intervjuet.

- Synes du at du fikk sjansene du fortjente?

- Etter at utlånet med forlenget spilte jeg ikke mye, noe som kanskje var litt urettferdig, men jeg er takknemlig for muligheten jeg fikk, sier Ighalo.

31-åringen er imidlertid klar på at det ikke var aktuelt å bli værende og kun heve lønn, mens han ble sittende på benken.

- Jeg ville ikke være der og bare hente lønnsslippen min. Jeg ville være involvert, så jeg sa til agenten min at hvis det kom et bud vil jeg se på det og vurdere hva som er best for meg, og det gjorde jeg.

Takknemlig overfor Solskjær

Den tidligere United-spissen sier han var klar over at han ble hentet inn i en back-up-rolle, men mener likevel han kunne fått flere sjanser.

- Jeg visste at spilletiden ville bli begrenset, men det var enkelte kamper der jeg trodde jeg ville spille, men det er trenerens avgjørelse, og jeg holder ikke noe mot noen, sier Ighalo.

For til tross for at han at han er skuffet over ikke å ha fått mer spilletid av Solskjær, er han evig takknemlig for i det hele tatt å ha fått muligheten til å spille for favorittlaget.

- Jeg er takknemlig overfor Ole, fansen, lagkameratene og alle rundt klubben for at de fikk meg til å føle meg som hjemme, og jeg takker Gud for at jeg spilte for drømmelaget mitt og scoret på Old Trafford, sier han.

Ighalo har scoret tre mål på åtte kamper etter overgangen til saudiarabisk fotball.