Odion Ighalo ser ut til å bli værende på Old Trafford de neste månedene. Nigerianerens agent, Atta Aneke, bekrefter nemlig til Nettavisen at partene er i ferd med å komme til enighet om et forlenget lån.

- Vi nærmer oss enighet med Manchester United om et forlenget lån. Avtalen vil bety at Ighalo blir værende hos dem ut januar 2021, skriver Aneke til Nettavisen i en SMS.

- Når er det ventet at dere vil ha avtalen klar?

- I løpet av dagen (søndag, jour.amn), skriver Aneke, som passer på å presisere at avtalen ikke er ferdigstilt ennå, men at partene nærmer seg veldig.

Ifølge Nettavisens informasjon skal Ighalo ha ønsket en lengre avtale med United, men partene skal nå ha slått seg til ro med lånet. Det skal ikke ha vært noen diskusjon om en opsjon i avtalen der United kan gjøre avtalen permanent, ifølge Nettavisens informasjon.

Etter planen skulle nemlig Ighalo returnere til Shanghai Shenhua nå når lånet var over 1. juni. Nå ser det ut til at spissen blir værende.

Aneke har representert Ighalo siden den nigerianske spissen var innom norsk fotball. Han spilte, som kjent, for Lyn mellom 2007 og 2008, før turen gikk videre til italienske Udinese.

Det har vært knyttet usikkerhet til hvorvidt den nigerianske angriperen kom til å bli værende på Old Trafford, men med fire scoringer på åtte kamper for United i alle turneringer, så har dermed United valgt å knytte seg til ham også ut denne sesongen.

Ighalo kom inn helt på tampen av vinterens overgangsvindu, og ble den siste signeringen Solskjær gjorde før korona-pandemien stoppet fotballen i Europa. Han har sammen med Bruno Fernandes vært med på å skyte United oppover i Premier League.

Ole Gunnar Solskjærs lag lå på femteplass før korona-pandemien stoppet seriespillet. Det er tre poeng opp til Chelsea, som innehar den viktige fjerdeplassen i den engelske toppdivisjonen.

United og Ighalo ligger også godt an i Europa League etter å ha vunnet 5-0 borte i den første åttedelsfinalen mot østerrikske LASK Linz.