LEICESTER - CRYSTAL PALACE 2-1:

Det ble en viktig 2-1-seier for Leicester mandag kveld da de fikk besøk av Crystal Palace på King Power Stadium.

Iheanacho ble kampens store spiller da han avgjorde med en vakker scoring ti minutter før slutt.

Det imponerte blant andre TV 2-kommentator Endre Olav Osnes.

- Det er så rått, det er så frekt og det er en spiller med masse selvtillit. Premier League store formspiller fornekter seg ikke. Det ryker av skoene hans, kommenterte Osnes da Iheanacho.

I storform

Nigerianeren har storspilt for Brendan Rodgers' lag den siste tiden og står nå med 10 scoringer i Premier League denne sesongen.

Det er kanskje å forvente av en spiss på ett av England beste lag, men samtlige av de ti scoringene har kommet i løpet av de siste tre månedene.

I alle turneringer har han scoret 14 mål på de siste 14 kampene for de blåkledde.

Mandag kunne Iheanacho også notere seg for en målgivende pasning.

Slo tilbake

Det så imidlertid lenge ut til at det skulle bli en tøff kveld for både Iheanacho og Leicester City etter at Wilfried Zaha ga gjestene fra London en tidlig ledelsen.

Leicester slo imidlertid tilbake etter pause og allerede fem minutter ut i andre omgang utlignet Timothy Castagne for hjemmelaget.

Rodgers' menn fortsatte å skape sjanser utover omgangen og tok til slutt en fortjent seier da hans formspiller Iheanacho banket inn vinnermålet like før slutt.

Leicester ligger fortsatt på tredjeplass i Premier League med 62 poeng og tok mandag et stort steg mot Champions League for neste sesong.