RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke aktuell for Brann

Sist oppdatert:
Robbie Winters’ bror, David, har aldri vært noe tema på Stadion.

(iBergen.no): Denne uken er David Winters på besøk i Bergen for å besøke sin bror, Brann-spiller Robbie. Medier begynte straks å spekulere i om han var aktuell for rødtrøyene.

Besøker broren
I dag melder den britiske avisen Daily Record at David Winters er enig med Brann om en korttidskontrakt, noe som ikke stemmer.

- Noe kontrakt er nok ikke aktuelt. David er her først og fremst for å besøke Robbie. At han trener med oss skyldes ikke noe spesielt. Han har trent med oss før og er en bra spiller, så ligner han på Robbie i stilen, sier Mjelde til iBergen.no.

Ifølge lillebror selv har aldri intensjonen med å komme til Bergen vært å få kontrakt med Brann.

Vil imponere
- Jeg er her først og fremt for å besøke Robbie, det jeg har sagt er at dersom det skulle dukke opp et tilbud vil jeg selvsagt være interessert. Så lenge jeg er med på treningene så er det ikke noe for å prøve å imponere, forteller David Winters til iBergen.no.

Winters er foreløpig ikke under kontrakt med noen klubber. Han er 25 år, spiss og spilte forrige sesong for Hamilton, som holder til på nest øverste nivå i den skotske ligaen. På 24 kamper fra start scoret han syv mål.

25-åringen har også spilt halvannet år for Dundee United i skotsk Premier League.

Les flere saker på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere