RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke alltid gøy med blogg!

Sist oppdatert:

London – 7. september 2007

Vi var 51 til start på dag to av WSOPE HORSE-eventen. Det var penger til 16, så her var det håp om å komme i pengene, noe som var målet fra start av. Jeg startet dagen med 18 200 chips – rett under snittet, men helt ok.

Jeg startet på bord 16 med følgende spillere (med chipcount):
Andreas Høivold 18.200
F MontMirel 1.400
Christoph Niesery 4.400
Jeffrey Lisandro 14.700
Allen Cunningham 25.600
Jennifer Harman 38.100
Lee Watkinson 15.100

Altså to shortstacker og fire veldig kjente spillere. Ikke helt bra. Shortstacken røyk i første pott med 9-2 off mot Lee Watkinsons 7-7.

Vi begynner å spille hold’em med blinds 800/1600. Når jeg er på knappen for første gang så høyner jeg med A-2 i forskjellig farge. Jeg får bare syn av Jeff Lisandro i storeblind. Floppen kommer J-6-5. Han checker fort og jeg checker bak for å stjele på turn med mer kraft. På turnkortet 4 så byr han ut i front. Ikke helt bra, men jeg klarer ikke å sette han på en hånd. Jeg høyner og håper han også er ute for å stjele. Han syner, så helt blank er han ikke. På river kommer en J til og jeg tør ikke by når han checker i front. Har han bedre hånd enn meg så syner han. Er han dårligere så kaster han. Jeg checker og han sier jeg må vise først. Jeg må vel strengt tatt ikke det, men gidder ikke å diskutere og viser min ess i taket. Han kaster kortene. Jeg puster lettet ut!

I omaha så vinner jeg et par potter av Jennifer Harman. Ingen store, men nok til at jeg øker litt i chips.

Først når jeg kommer til razz får jeg en virkelig gøy hånd. Jeg startet med (2-3) 6 som er en veldig bra hånd. Det er en short på bordet fortsatt og han høyner hele veien sammen med Alan Cunningham slik at han havner all inn med 4.100 totalt, og jeg kaster jo ikke, så potten blir stor allerede på dette tidspunktet. På fjerde kortet kommer det en J til meg og en Q til Alan. Begge checker. På femte kortet kommer får jeg 3 og han 8. Jeg byr og Alan syner. På sjette kortet får han 10 og jeg 4. Da kan han ikke slå meg og jeg jubler for synet. På sistekortet byr jeg også og får syn. Potten jeg vinner er stor og jeg spiller på ca. 28.000!

Igjen satt jeg på bordet med bare gode spillere som til sammen ikke har mindre enn 10 bracelets. Sykt med denne turneringen var at av de 105 som stilte til start så hadde hele 35 bracelets fra før, ikke mindre enn 100 totalt! Rått! Thor Hansen sa at Jeff Lisandro trolig var best i verden på denne type spill. Og når Thor sier det så er han god! Det tok dog ikke lang tid før de tomme setene ble fylt. Inn kom to stykker fra Hendon mob. Nemlig Barney Boatman og Joe Beevers. Gode spillere begge to, og begge hadde bra med chips.

Etter bare få hender røyk Jeff Lisandro ut. Ikke lenge etter ble bordet splittet. Jeg skulle til nytt bord igjen. Ikke mye fisk her heller. Jeg kom på bord med norske Vegard Nygård, Gary Jones, Rafi Amit (2 bracelets), Annie Duke (1 bracelet) og John Juanda som i tillegg til å ha spilt inn over 6 millioner dollar også har 3 bracelets! Men da bordet i alle fall ikke bør være vanskeligere enn det forrige, så bekymrer jeg meg ikke altfor mye. Rett etter jeg satte meg skulle vi ha pause. Da var det 39 igjen og snittet var på 26.900 chips. Jeg spilte på 27.400 og følte at dette kunne gå bra!

Det gikk ikke bra! Etter pausen gikk det absolutt ikke bra! Det gikk så dårlig som det kunne gå! Jeg orker ikke å ramse opp hender, men jeg vant ikke en eneste hele pott utenom stjeling av blinds på dette bordet. Jeg fikk mange gode starthender, men måtte legge. Det gikk tungt og tyngre enn tungt!

Før levenet var ferdig så røyk jeg. Det ble 30. eller 31. plass. Samme kan det jo være!

Det er av en eller annen grunn ikke like gøy å skrive når det går dårlig! Akkurat nå var det rett og slett litt pyton å skrive blogg! Men hva gjør man ikke for sine lesere... :-)

Andreas Høivold

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere