RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke bekymret for landslagsoppdrag

Sist oppdatert:
Seks Rosenborg-spillere var i aksjon i landskampen mot Estland. Men Per Joar Hansen er ikke bekymret over at spillerne ikke skal klare å takle det tøffe kampprogrammet.

Espen Johnsen, Vidar Riseth, Ståle Stensaas, Daniel Braathen, Jan Gunnar Solli og Frode Johnsen startet alle med flagget på brystet i privatlandskampen i Tallinn.

Rosenborgs trener Per Joar Hansen er imidlertid ikke bekymret for at spillerne blir utslitt før oppgjøret mot Fredrikstad i helgen. Egil Drillo Olsens mannskap hadde ingen spillere i den norske troppen.

- Jeg er ikke bekymret for at spillerne ikke skal tåle det harde kampprogrammet. Snarere tvert imot. De blir bedre rustet både fysisk og mentalt, forteller RBK-treneren til TV 2 Nettavisen.

Tillit til Hareide
Og legger til:

- Dette er en situasjon vi har vært vant med opp igjennom årene. Spillerne skal være så godt trent at det ikke skal ha noe å si før kampen mot Fredrikstad søndag.

- Men tidligere har Rosenborg-spillerne kommet tilbake litt «rustne» etter landskamper?

- Det kan ikke jeg huske de har gjort i hvert fall. Det går i hvert fall ikke an å gå rundt å tenke på slikt, svarer Perry.

- Mister de ikke verdifull trening før kamper i eliteserien?

- Klart de mister noen treninger for oss fysisk sett, men på landslaget er treningene så intensive at jeg er ikke bekymret for det, sier han videre.

- En ære å spille for Norge
Han var godt fornøyd med prestasjonene disiplinene hans leverte under Åge Hareides ledelse.

- Først og fremst vil jeg si det er en ære for spillerne å bli tatt ut på landslaget. Det er Norges flaggskip nummer en. Og jeg synes alle RBK-spillerne som var i aksjon gjorde sakene sine bra. De stod jo for begge scoringene, sier han og minner om Frode Johnsens 1-0-scoring og Daniel Braatens fulltreffer som ga 2-0.

- Dessuten fikk spillerne en god dose selvtillit. Det er alltid gøy for spillerne å være med på å vinne landskamper, påpeker han.

- Komisk
Per Joar Hansen bet seg også merke til Daniel Braatens bom for åpent mål i begynnelsen av førsteomgang.

- Det så litt komisk ut det der, ja. Hadde han brukt rykket sitt, så hadde han helt sikkert klart å nå igjen ballen. Men han visste kanskje ikke at banen var hard som en leca-blokk, ler Rosenborgs hovedtrener.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere