Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke comeback-hast for Helstad

Sist oppdatert:
Lyder av ballsparkende lagkamerater gjorde Thorstein Helstad mer rastløs da han på sin første Brann-trening måtte nøye seg med løpeøkt.

Klok av skade skynder man seg langsomt i Brann med spillere som ikke er 100 prosent friske. Helstad, som på dagens trening løp med shorts og overdel med nummer 9, er blant Branns spillere som jobber for å komme tilbake i toppslag. For en måned siden opererte han menisken og har siden det tatt steg for steg.

- Det var fint å være her på min første økt, men jeg liker ikke å løpe så mye. Det er ikke helt det samme å trene uten ball. Men vi har bestemt oss for ikke å ta noen sjanser og jeg stresser ikke. Men jeg blir litt rastløs når jeg hører lyden av ballspark, sier Helstad til iBergen.no

Bidrar på trening
Når superspissen er klar er kaptein Martin Andresen sikker på at Helstad kommer til å score mange mål for Brann, i tillegg til å bidra til nivåheving på trening.

- Helstad er en god spiller og kommer til å score mange mål for Brann når han blir spilleklart. På treningene kommer han til å være med å heve nivået. Det er bra for laget og den videre utviklingen, sier Andresen.

Økt treningskvalitet
Trener Mons Ivar Mjelde ser også frem til å ha Helstad med for fullt.

- Å ha Thorstein med her er jeg glad for. Det er godt å se ham i trening og jeg ser frem til når han kan være med for fullt, men det er ikke noe vi haster med. Det er viktig å smøre seg med tålmodighet. Men jeg er ikke i tvil om at han kommer til å gjøre det svært godt for Brann når han er med for fullt. Ikke minst får vi økt kvaliteten på trening med flere gode spillere, sier Mjelde.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!