Michael Ballack vil ha tilbake kapteinsbindet på det tyske landslaget når han er tilbake etter skaden. Men VM-kaptein Philipp Lahm vil ikke gi det fra seg.

Mandag avsluttet Ballack sitt opphold i Sør-Afrika, og reiste hjem. Hjemreisen kom overraskende, fordi det var blitt sagt at Ballack skulle være en del av troppen gjennom resten av VM, som moralsk støtte.

Les også: Maktkamp i den tyske leiren

Nå rykker imidlertid lagets manager Oliver Bierhoff ut og avviser alle spekulasjoner om en intern konflikt før onsdagens semifinale mot Spania.

- Det er ingen uenighet overhodet, ikke engang et snev av konflikt, sier Bierhoff, ifølge Sky Sports.

Han forklarer det hele på følgende måte:

- Ballack besøkte laget på Sicilia før turneringen, og det var hele tiden klart at han skulle besøke oss i forbindelse med kvartfinalen. At han reiste akkurat da Lahm kom med uttalelsen, er bare et uheldig sammentreff,

- Han følte seg bra, og har takket være god fysioterapi hatt overraskende stor framgang i forhold til skaden. Han trenger god rehabilitering og spesielle fasiliteter, og Michael ville ikke ta ressurser fra landslagets støtteapparat. Derfor reiste han til Luxembourg, sier Bierhof – som understreker at det til syvende og sist uansett er landslagssjef Joachim Löw som velger kaptein.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!