Gå til sidens hovedinnhold

Ikke helt Ready

Det var aldri noen tvil om hvilket lag som var best på Gressbanen søndag. Serieleder Solberg dominerte, men inviterte Ready med på leken i en kamp som også viste seg fra en mindre pen side.

Gressbanen: Etter at gjestenes Simon Stavis hadde scoret sitt og kampens fjerde mål, var det meget lite som antydet at Ready kunne henge med serielederen. Inntil da hadde Solberg regelrett valset over Ready med sin store fart, og klart vist hvilket lag som per tiden er best i landet.

Ga ikke opp

Ready skal ha kreditt for å ikke gi opp, noe som ga utslag i to reduseringer etter pause. Først ved Steven Russell, som drøye kvarteret før slutt kunne se sitt skudd gå under gjestenes målvakt og deretter trille sakte og rolig over mållinjen.
Så fikk Ready straffe syv minutter senere, som Petter Brinchmann ekspederte kontant i mål.
Deretter hadde faktisk Ready en fair og god sjanse til å sette inn sitt tredje mål, men i stedet gikk det som det ofte går for lag som presser Solberg satte nemlig spikeren i kista i kampens siste spilleminutt og fastsatte slutteresultatet til 2-5.

Må unngå kvalik

Hjemmelagets bestemann, Nicolai Salin, var en av få som virkelig matchet Solberg på fart og teknikk. Selv var Salin noe oppgitt over kamputfallet, og mente at tapet skulle vært mindre.
Vi skulle fått reduseringen til 3-4. Da hadde nok Solberg fått litt nerver mot slutten, men dessverre så økte de sin ledelse - og da var det naturlig nok kjørt for oss.
Jeg er ellers godt fornøyd med innsatsen vår. Nå må vi bare stå på videre. Vi må for all del unngå kvalik nedover, men i stedet sikre oss en sluttspillsplass.
Det er heldigvis nok med tid igjen for oss til å gjøre en god figur denne sesongen. Vi har spilt tre kamper, vunnet en og tapt to, forklarte Salin til Ullern Avis Akersposten.

Ufint spill

Litt bemerkelsesverdig at kampens hoveddommer tillot så mye kjefting og sutring fra begge lags spillere og støtteapparat. Det var til tider ganske så gufne kommentarer som haglet ut over Gressbanen, som en konsekvens av ufint spill fra begge lag. Dette burde det ha blitt slått langt hardere ned på.
Ja, det var altfor mange stygge taklinger og mange gikk sure av den grunn. Dommeren hadde ikke helt kontrollen, avsluttet Nicolai Salin.

Reklame

Denne strømavtalen har vært klart billigst i hele 2021