RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX

Ikke kontrakt til Knarvik

Sist oppdatert:
Tommy Knarvik får ikke kontrakt med Tromsø. Det ble klart etter Tromsøs 0-2-tap for Halmstad på La Manga.

Den tidligere Leeds- og Brann-spilleren Knarvik har trent med Tromsø den siste tiden. Han får imidlertid ikke kontrakt med laget fra Ishavsbyen.

- Nei, vi har mange som er innom og prøvespiller for oss, men vi kan ikke gi kontrakt til alle. Tommy er en god spiller og en fin fyr, som vi kunne hatt bruk for.

- Men han er ikke den typen spiller som vi trenger mest akkurat nå. Han er best i rollen til Lars Iver Strand, og det er lite aktuelt å hente en slik spiller for oss, fastslår Tromsø-trener Otto Ulseth overfor TV 2 Nettavisen.

Tapte
Svenske Halmstad påførte Tromso et noe unødvendig 0-2-tap. Yaw Preko headet inn 1-0 allerede etter et kvarters spill. Ikke så lenge etterpå skjøt Patrice Bernier i stolpen for TIL.

Rett etter hvilen økte Torbjørn Arvidsson til 2-0 for Halmstad. Til tross for klart overtak klarte aldri Tromsø å redusere.

Rimelig fornøyd
Til tross for tapet var Otto Ulseth rimelig fornøyd med sitt lag

- Det var en bra kamp fra vår side. Vi var det beste laget stort sett hele tida, og vår sjanseteller hadde 5-2 på blokka. Vi hadde kanskje litt mindre saft i beina enn i den forrige kampen, men jeg er godt fornøyd likevel.

- Når det er sagt så var ikke de to målene bra av oss. Vi gjorde feil defensivt i de to tilfellene. Ellers forsvarte vi oss godt, sier Ulseth til TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere