RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke lenger Liverpool-aktuell

Foto: Scanpix
Sist oppdatert:
Kenny Huang og QSL Sports kommer ikke til å bygge ny bane eller hente nye spillere til Liverpool.

Kenny Huang fikk all den omtalen han ønsket etter han for om lag fire måneder siden ble lansert som Liverpool neste, mulige eier. Siden den gang har det vært mye fram og tilbake med den kinesiske forretningsmannen.

Fredag kom så beskjeden om at Huang og hans selskap QSL Sports trekker seg fra videre samtaler om en mulig overtakelse av Merseyside-laget.

- Vi takker de mange Liverpool-supporterne som har støttet våre framstøt, og ønsker klubben all mulig suksess i årene framover.

- Nå vurderer jeg mine andre, framtidige muligheter, og vil ikke komme med ytterligere kommentarer, heter det i en pressemelding.

Liverpools styreformann Martin Broughton skal være orientert om avgjørelsen, noe som er kan bety en solid nedtur for et Liverpool-lag på desperat jakt etter ny stadion, pengeinnsprøyting – og gjerne økt fokus på det stadig mer interessante, asiatiske markedet, noe Huang hadde store planer om.

- Vi beklager at vi ikke har muligheten til å gjennomføre de strategiene vi hadde ønsket, heter det videre.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere