*Nettavisen* Sport.

Ikke lenger Supermann

ÅRÅSEN (TV 2 Nettavisen): Etter åtte uker på sidelinjen, er det langt frem til Pål Strand gjør seg fortjent til klengenavnet sitt.

13.06.05 13:38

LILLESTRØM - AALESUND 3-0: Etter en times spill og en «sikker» Lillestrøm-ledelse, var det endelig klart for Pål Strands første fotballkamp på to måneder.

Det var ikke bare behagelig.

- Det var j**lig gøy, men utrolig tøft, innrømmer breddeholderen.

En skikkelig våt og tung gressmatte gjorde ikke akkurat returen noe lettere, men noen gode løp og et par hederlige innlegg antyder at formen i anmarsj. Men det er langt frem, noe en dødsliten kropp etter 30 minutters fotball illustrerer godt.

Etter han gikk ned for telling mot Lyn i den andre serierunden, har totningen vært ute med skade. Kun fem treninger har han bak seg, og derfor forventer Pål Strand heller ikke å være skikkelig kampklar på en stund.

- Jeg kommer til å måtte vente en god stund før jeg kan spille en hel A-kamp. Nå skal jeg trene beinhardt fremover, og få med meg flest mulig B-kamper - den første allerede på mandag, sier han.

- Så er det bare å håpe på en del innhopp på A-laget i tiden fremover. Slik de spiller nå så kan det bli vanskelig å få mange kamper fra start, innrømmer 29-åringen som er i sin sjette sesong på Åråsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.