Gå til sidens hovedinnhold

- Ikke lurt å terge Ronaldo

Patrice Evra ser frem til storkampen mot Real Madrid.

Det nærmer seg storoppgjør i Champions League, for neste uke barker Manchester United og Real Madrid sammen i den første av to åttedelsfinaler.

Denne uken gikk Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo ut og hevdet at Real Madrid er et bedre lag enn Manchester United.

- I mine øyne har Real Madrid et bedre lag, men vi må vise det på banen, for United er et meget godt sammensveiset lag, sa Ronaldo.

Ikke lurt å terge Ronaldo
Patrice Evra fikk tirsdag mulighet til å slå tilbake mot portugiseren da han ble intervjuet av Manchester Uniteds klubbmagasin, men han tror det er lurt å la anledningen passere.

- Vi bør ikke terge ham før kampen, for han er best når han er sint, sier Evra til Inside United.

- Det kommer til å bli følelsesladet for «Ronny», for han elsker Manchester United. Jeg håper det blir emosjonelt for ham, det hadde passet oss perfekt, fortsetter Evra.

Den franske backen avslører også at han allerede har vært i kontakt med Ronaldo før åttedelsfinalen.

- Vi har sendt noen tekstmeldinger til hverandre. Jeg håper han får et fint gjensyn med United, for det han har gjort for klubben er utrolig. Jeg savner ham også, sier Evra.

- Mange følelser
Ronaldo, som for øvrig fyller 28 år tirsdag, innrømmer også at han gleder seg til å stå ansikt til ansikt med sin gamle lagkamerat når kampen blåses i gang neste onsdag.

- Det er en kamp som betyr mye for meg. Jeg var i United i seks år og har flere venner der. Det blir en kamp med mange følelser, sier han.

Cristiano Ronaldo kom til Manchester United fra Sporting Lisboa som en uslepen diamant i 2003. Etter hvert skulle han utvikle seg til å bli en av verdens beste fotballspillere, og var en sterk bidragsyter til titlene Sir Alex Ferguson og United hentet hjem fram til 2009.

Første kamp i åttededelsfinalen er på Santiago Bernabeu onsdag 13. februar.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', '4CEF66AA7BE0471AB1E7671CB294D574', 'avpf5rp177cu1iibubyqpmyc4', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-avpf5rp177cu1iibubyqpmyc4', 'eplayer14');
Reklame

Her kan du levere Eurojackpot

Kommentarer til denne saken