Gå til sidens hovedinnhold

- Ikke noe å være stolt over

Nils Skutle er oppgitt over meldingene om at RBK-tilhengerne gikk amok på Molde stadion. - Dette var ikke noe artig, sier RBK-direktøren.

Ifølge Aftenposten gikk frustrerte trøndere amok under det pinlige 1-4-nederlaget mot Molde. Etter kampen etterlot de tilreisende RBK-supporterne seg 29 knuste seter. I tillegg skal enkelte av fansen ha slått etter vaktene.

Bedt om møte
- Jeg har akkurat såvidt fått høre om dette. Jeg vet for lite om saken, og har bedt om et møte med Kjernen. Men det er ikke bra, sier en frustrert Nils Skutle til TV 2 Nettavisen.

- Slik saken fremstilles kan jeg bare si at dette ikke er noe å være stolt av.

Moldes arrangementssjef Aadne Orvik har varslet at klubben vil sende regningen for de ødelagte setene, i størrelsesorden 10.000 kroner, til Rosenborgs supporterklubb Kjernen. Men Kjernen-leder John Inge Korsgat har ingen planer om å gjøre opp for sine supporterkolleger.

Unødvendig
Skutle vil ikke si noe om hvorvidt det kan bli aktuelt for Rosenborg å ta regningen.

- Noe av det samme skjedde da Molde var på besøk her for noen år siden, og det var ikke noe hyggelig. Før jeg har fått en nærmere redegjørelse for dette, kan jeg ikke si hva vi kommer til å foreta oss. Men vi må få ordnet opp i dette, understreker RBK-direktøren.

Nils Skutle er imidlertid klar på at han setter svært liten pris på de negative oppslagene midt oppe i en ellers tung RBK-tid.

- Det er bare unødvendig og dumt. Vi fikk en god mottakelse på et fint stadion, og jeg forventer at folk må kunne oppføre seg.

Reklame

Best i test: Maskinene som gjør frityrmaten sunn