RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke noe sjokk fra Vidar

Foto: Hesteguiden.com
Sist oppdatert:
I en strålende meny på Klosterskogen setter vi vår lit til Vidar Hop. Sjekk mandagens lunsjtips.

Det er en ualminnelig flott lunsjmeny på Klosterskogen denne mandagen. Sportslig er det bra klasse på løpene og spillemessig er det i tillegg svært interessant. Bankeren er ikke lett å finne, men vi tror formkusk Vidar Hop har en bra sjanse med en hest fra Lars Magne Søviks stall, som også viser fin form om dagen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Det handler om den lovende fireårshoppa 3 Shocking Victory som kommer ut i V5-4. De som husker godt vil erindre at vi varslet for hoppa flere ganger i fjor, blant annet i et unghestløp på Forus. Det har gått litt i dur og moll både i fjor og i år. Men hoppa varslet gryende storform på Jarlsberg nest sist og da var det ikke særlig overraskende at det ble seier på Momarken sist tirsdag. Det var fra tet og normalt tar ikke Shocking Victory en lengde på 2 Emilie Dreams fra start her. Men vi tror Vidar Hop enten får overta føringen eller finner lederryggen og da får muligheten på siste indre. Vi må ha en banker og tror det er bra sjanse for at Whitesand Titan-datteren innfrir i V5-4.
Rangering V5-4/DD-1: A: 3 B: 2-7-5-6 C: 11-10-1-4-9 D: 12-8

V5-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Veldig mye formløst på farten i den første avdelingen som er utskrevet for hester med under 300 startpoeng. 3 Sancigar holdt nesten unna for gode Ultimate Lindy tidligere i vår i et V65-løp på Bjerke og sprintet strålende 12.9 den kvelden. Etterpå det har det blitt mye tull og tøys, men når svært rutinerte Kjell Løvdal sender hesten til start igjen får vi tro at hun fungerer bra i trening. Her kan det bli tet og ledelse hele veien, men formen er altså svært usikker.

5 Baldrian Pedro er ihvertfall på vei mot formen og står fint til i dette løpet. Tom Pedro-sønnen tåler å bli brukt litt underveis, det er det ikke så mange andre i dette feltet som tåler. 1 Tanita's Delegate er ingen stjerne, men førstespor og Høitomt på Skiens-ovalen er en spennende kombinasjon. 7 Matador Volo møter mye billigere motstand enn normalt, men Hamre-traveren var ikke bra sist. 12 Carina Pride står igjen håpløst til, men er i mye bedre form enn det raden indikerer.
Rangering V5-1: A: 3 B: 5-1-7-12 C: 6-4-2-8-9-10-11

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-2 - Varmblodshester. 1700 meter autostart.
3 Olivia Park hadde vi skrellfeeling for sist på Momarken, men hoppa hadde ikke tur med posisjonene underveis og fikk aldri skikkelig åpning. Kom i mål som femte den dagen med krefter spart. Står fint til mandag og vi setter hoppa først.

1 Un Dollar holdt stand i det aller lengste på Biri fredag, men ble spurtslått av Tiny Dancer. Trives utmerket på Klosterskogen og kan lede svært lenge her. 4 Patriot Me har også en fin oppgave her og er kanskje den beste hesten i feltet. Høitomt vil garantert prøve seg fra start her, og Kolnes-hesten er en klar vinnerkandidat her. 11 Iron Rouge holder V75-klasse på sitt aller beste og trives også godt på Klosterskogen. Bakspor på sprint er naturligvis en ulempe. 7 Ofelia Vic og 2 The Bachelor rangeres deretter.
Rangering V5-2: A: 3 B: 1-4-11 C: 7-2-9-6-5-12 D: 10-8

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under til et av dagens spill

V5-3 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Det var veldig fin stil på 5 Crimson Pirate i Drammen for to uker siden da hesten vant sitt debutløp. Men vallaken etter Steinlager kan få problemer med svingene på Klosterskogen og vi nøyer oss med å sette hesten først.

7 Beast Of Stardust er en fin hoppe. Galopperte seg bort sist, men kom bra tilbake i kulissene. Det er ikke helt utenkelig at Hop kan komme seg foran til tross for spor sju bak bilen. 3 Paris Turf hadde vi tro på sist, men treårshoppa nøyde seg med å holde farten til fjerde. Tidsmessig var det uansett bra og startsporet er bra mandag.

9 Rapido Va Bene var kanongod i seiersløpet på Sørlandet nest sist, men kom ikke overens med svingene på Klosterskogen sist. På kapasitet er treåringen trolig best, men svingene på Kloster kan skape problemer igjen. 1 Pretty Sleipner er en bra danskegjest som står fint til.
Rangering V5-3: A: 5 B: 7-3-9-1 C: 11-4-8-6-2 D: 10

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-5/DD-2 - Kaldblodshester. 1700 meter autostart.
Vi gir et sjanseartet vinnertips til 6 Rigeljerven her, til tross for at formen er usikker. Dog kan det være slik at Gunnar Austevoll når føringen her og på en kjapp sprint kan Rigeljverven holde unna.

11 Hesby Kvikk har levert det ene toppløpet etter det andre, men skuffet en smule sist til tross for perfekt løp underveis. Noe enklere motstand mandag, men sprint og bakspor trekker ned. 5 Tallas har neppe fordel av sprint, men formen er strålende på Gaustad-traveren. 8 Tyri Best står vrient til i åttendespor bak bilen, men Høitomt prøver seg nok fra start. Kommer seg hesten seg foran eller til dødens kan han vinne.

10 Valle Vegar står tøft inne på pengene, og burde vel vunnet sist for å fått fullt godkjent. Blir om ikke annet klart kuskeforsterket mandag.
Rangering V5-5/DD-2: A: 6 B: 11-5-8-10 C: 3-7-9-1-2-12-4

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere