Stjernen var ute etter å revansjere tapet for Sparta Sarpsborg for en knapp måned siden, da Fredrikstad-laget tok imot tabellederne i en fullsatt Stjernehall lørdag.

Og på tross av et voldsomt trykk fra gjestene i tredje periode gikk kampen til straffeslag, der André Paulsen sikret seieren for hjemmelaget.

Det var Stjernen-trener Morgan Andersen svært godt fornøyd med.

- Heroisk innsats
- Gutta gjorde en heroisk innsats. I forlengningen og straffene følte vi oss trygge på oss selv, og Pål (Grotnes) var igjen god mellom stengene. Paulsen har gode ferdigheter, bra hender og et godt skudd. Det er ikke overraskende at han avgjør i slike situasjoner, sa Stjernen–trener Morgan Andersen til NTB.

Men det kunne fort vært serielederne som kunne jublet over poengene i byderbyet, på tross av en kjempestart for Stjernen.

Johan Olsson ga hjemmelaget ledelsen allerede fire minutter ut i den første perioden, mens gjestene utlignet fortjent midtveis i tredje periode.

Sparta vant skuddstatistikken i tredje periode hele 17-2, men Pål Grotnes i Stjernen-buret gjorde nok en strålende kamp.

Men på tross av presset fra gjestene, mente Stjernen-treneren at seieren var fortjent.

- Gjør ting riktig
- Jeg syns vi burde avgjort kampen i midtperioden. Da hadde vi meget godt overtallsspill og trykk på Sparta. I siste periode dro vi på oss utvisninger og havnet i undertall. Da er det naturlig at de får trykk på oss, poengterte Morgan Andersen, som gledet seg over det gode oppmøtet i Stjernehallen.

- Det har ikke vært fullsatt her på mange år. Det er morsomt for oss med et ungt lag å slå et av lagene som ble tippet som favoritter før seriestart. Gang på gang beviser vi at vi gjør ting riktig, sa Andersen.

Stjernen ligger på sjuendeplass på tabellen i Getligaen med 19 poeng. Sparta Sarpsborg leder fortsatt tabellen med 26 poeng, to mer enn Vålerenga og Lørenskog - som på sin side har henholdsvis to og én kamp til gode på serielederen.

Sjekk siste sportsnytt her!