Gå til sidens hovedinnhold

- Ikke overrasket

Trond Henriksen lot seg imponere, men syns det var naturlig at en unggutt knuste de etablerte RBK-erne i kondistest.

I dag gikk Rosenborg igjennom en test som ofte kalles for yo-yo-testen. Det vil si intervaller i stadig tøffere tempo, med korte pauser mellom dragene. Konkurransen går ut på at det blir satt en maksgrense på tiden spillerne kan bruke per drag og klarer man ikke den ryker man ut. Denne testen vant unge Albert Berbatovci.

- Det er klart det er veldig motiverende å slå alle de etablerte spillerne. På dette nivået må man bare trene, ellers blir man spist opp, sier RBKs talent Albert Berbatovci til Adressa.no.

Roar Strand og Per Ciljan Skjelbred er kjent for god kapasitet, men klarte ikke å tukte unggutten. Rosenborg-trener Trond Henriksen var dog ikke så overrasket.

- Det er helt klart imponerende, men jeg er ikke veldig overrasket. Albert har levert gode testresultater på løping lenge, og en av hans store styrker er løpskraften, sier Henriksen.

Berbatovci har gjort sterk fremgang i juniortiden i Rosenborg. Nå har han for første gang fullverdig medlem av A-laget. Han håper på sin debut i år.

- Jeg innser at jeg må spille en del 2.-divisjonsfotball også i år, men jeg skal jobbe knallhardt i de kampene så jeg får en sjanse i eliteserien også. Jeg tror og håper at 2008 er året der jeg får debutere i eliteserien, sier han.

Les flere fotballsaker i Nettavisens fotballmagasin.

Vil du ha sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster to kroner per melding.

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden