RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke redd for framtida

(foto: tv 2 nettavisen)
PLANICA (TV 2 Nettavisen): Hoppsjef Jan Erik Aalbu frykter ikke norsk hoppsports framtid, selv om alle er ute etter å ta Norges skalp nå.

- Vi har vunnet ni seire i World Cup, vi vant hoppuka og vi hat tatt to VM-gull. Det blir beintøft å følge opp dette. Men vi skal ikke hvile på laurbærene. Vi skal sette oss ned og lage en plan for hvordan vi skal fortsette.

- Vi er nødt til å evaluere sesongen. For det som holder i dag, holder ikke i morgen, understreker Aalbu overfor TV 2 Nettavisen.

Mika Kojonkoski fortsetter som trener til over OL i Torino i 2006. Men Aalbu er ikke redd for at alt faller i grus, hvis Mika velger å reise tilbake til Finland etter det.

- Nei, for det første er det massevis av gode norske hopptrenere. Dessuten vet vi jo hva som er blitt gjort til nå. Så jeg frykter ikke det i det hele tatt.

Aalbu legger ikke skjul på at han er meget imponert over det Roar Ljøkelsøy presterte søndag - dagen etter et individuelt gull, og det ståket det medførte.

- Det er helt utrolig at han klarer å være nullstilt – og bli desidert best igjen. Han er kongen av Planica!

For hans egen del, må han si at han satte størst pris på laggullet.

- For oss i støtteapparatet er utvilsomt laggullet som teller mest. Da er det hele laget som har prestert kollektivt, sier han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere