RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ikke skremt av VIF-kjøpene

Sist oppdatert:
Bengt Sæternes er ikke skremt over Vålerengas kjøp av Tore André Flo og Magne Hoset. Snarere tvert i mot.

NYMARK (TV 2 Nettavisen): Mange mener Vålerenga er den store vinneren på overgangsmarkedet i sommer.

Oslo-klubben har åpnet lommeboken på vidt gap og sikret seg de etablerte spillerne Tore André Flo og Magne Hoset.

Ikke imponert
Men Branns målmaskin Bengt Sæternes er ikke imponert. Brann-spissen tror faktisk at spillerkjøpene kan svekke Vålerenga de første kampene i høstsesongen.

- For å si det sånn, er det aldri noen automatikk i at et lag blir bedre når de henter nye spillere. Det tar lang tid å sette et lag. Så langt har verken Tore André Flo eller Hoset imponert meg. Skremt er jeg i hvert fall ikke blitt, sier Sæternes til TV 2 Nettavisen før lørdagens storkamp mellom Brann og Vålerenga.

Den tidligere Brügge-proffen gleder seg stort til å møte Branns erkerival Vålerenga. Men han vil ikke være med på at det er snakk om noen «hatkamp».

- Det blir for dumt å kalle dette en hatkamp. Hva er egentlig en hatkamp? spør han, og forstetter:

- Jeg gleder meg uansett stort til denne kampen. Det blir mye folk og stort trøkk på tribunen. Og vi er gode på hjemmebane. Vålerenga skal få slite, nærmest lover han.

Sæternes har så langt scoret åtte mål for Brann i eliteserien, men har slitt med å finne veien til nettmaskene de siste kampene. Han har ikke tegnet seg på scoringslisten siden 3-0-seieren mot Lyn 29. mai.

Etter torsdagens trening stod han igjen med trener Mons Ivar Mjelde for å terpe avslutninger.

- Jeg tenker ingenting på at det er lenge siden jeg har scoret. Det er et ikke-tema for meg, er alt Sæternes vil si om «scoringstørken».

Går for medalje
Han vil heller snakke om den spennende medaljekampen i høstsesongen. Den tidligere Brügge-proffen føler seg rimelig sikker på at Brann tar medalje.

- Jeg tror vi tar medalje. Men det er mange gode lag. Viking, Start, Vålerenga og Lillestrøm blir nok våre verste konkurrenter, mener han.

Sæternes vil imidlertid heller ikke helt avskrive Rosenborg.

- Nei, jeg tror Rosenborg reiser seg. Husk at de har et vanvittig godt lag der oppe. Det blir tullete å avskrive dem allerede, fastslår Sæternes.

PS. Tore Andre Flo pådro seg et brudd i en finger i tirsdagens møte med FC Haka. Torsdag ble han gipset, og ifølge VG er det nå dommeren som avgjør om Flo får spille toppoppgjøret mot gamleklubben Brann.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere