Gå til sidens hovedinnhold

- Ikke skuffet over Viking

Brede Hangeland ble ikke solgt til Leeds. - Jeg er ikke skuffet over at Viking ikke ville selge, sier Vikings kaptein.

BERGEN/LJUBLJANA (TV 2 Nettavisen): Viking klarte ikke å komme til enighet med Leeds om en overgang for Brede Paulsen Hangeland for overgangsvinduet stengte ved midnatt onsdag.

Leeds kom tidligere i august med et bud på 10 millioner kroner, men Viking takket nei. Nå blir Brede Hangeland Viking-spiller ut sesongen.

- Jeg har ikke hørt noe nytt om forhandlingene. Hva klubbene har sittet i møter om, vet ikke jeg. Først hvis det blir noe skikkelig konkret, får jeg opplyst noe, fortalte Hangeland da han ankom Slovenia med den norske landslagstroppen onsdag kveld.

Vil bli proff
Han har aldri lagt skjul på at han vil til utlandet.

- Klart jeg blir skuffet når ting ikke går i orden, innrømmer Hangeland.

I august i fjor var midtstopperen svært nære en overgang til Everton, men også den overgangen gikk i vasken i siste stund. Vikings priskrav hindret at Hangelands drøm om å prøve seg i Premier League gikk i vasken.

- Er du skuffet over måten Viking har gått frem på?

- Nei, egentlig ikke. Viking har vært veldig fair hele tiden, og jeg skjønner de vil ha en overgangssum for meg, svarer den sympatiske Viking-kjempen.

- Går nye tog
Hangeland har imidlertid ikke gitt opp drømmen om spill i utlandet. 24-åringen er fullstendig klar over at det åpner seg et nytt overgangsvindu i januar neste år.

- Det har vært flere muligheter tidligere, og går uansett nye tog. Det hadde vært kjekt å få til noe i fremtiden en gang, mener han.

Han vet ikke om var andre klubber enn Leeds inne i bildet før overgangsvinduet stengte ved natt til torsdag.

- Det eneste konkrete jeg har hørt, er at Leeds har vært på banen, sier han.

Vil ikke selge
Vikings administrende direktør Erik Forgaard sa tidligere onsdag at Viking i utgangspunktet ikke ville selge klubbens kaptein.

- Det er de engelske klubbene som vil kjøpe, ikke vi som vil selge, sa Forgaard til Vikings hjemmeside.

Leeds-manager Kevin Blackwell bekreftet også at den engelske 1. divisjonsklubben hadde gitt opp håpet om å hente Hangeland.

- Jeg så rapportene om at klubben ville ha Hangeland i går kveld, men det kommer ikke til å skje noe med ham i dag, sa Blackwell til Leeds' hjemmeside.

Reklame

Husker du disse to idiotene?